gratki za wkład pracy i myślę że to nie koniec modów?

Moderator: G0 Karcio

Dobrze pisze piwa mu dac,albo nie bo znowu sie spijekamiloooo pisze:pczerniej nic mu nie zalatwiaj, seria jest bardzo ladna
to jak ma byc jak ten z foty to fronta na rally trza zmienic
 Gary szukaj rally bo cos ostatnio malo tego na naszych drogach
 Gary szukaj rally bo cos ostatnio malo tego na naszych drogach  

jezeli chodzi o ich kolor, to myslalem,kiedys o ich pomalowaniu,aczkolwiek jest duzo czarnych elementow na aucie i czarne tez dobrze wygladaja. Odnosnie rally frontu to zawsze bylem,jestem i bede za
 jezeli chodzi o ich kolor, to myslalem,kiedys o ich pomalowaniu,aczkolwiek jest duzo czarnych elementow na aucie i czarne tez dobrze wygladaja. Odnosnie rally frontu to zawsze bylem,jestem i bede za  ,zawsze chcialem miec rally, jezeli uda mi sie odlozyc odpowiednia sume pieniazkow to bede napewno takiego szukal
 ,zawsze chcialem miec rally, jezeli uda mi sie odlozyc odpowiednia sume pieniazkow to bede napewno takiego szukal 

a co do lusterek to gary masz racje seria jest najlepsza!jak dlamnie to najładniejszy białas mk2 na forum
 a co do lusterek to gary masz racje seria jest najlepsza!jak dlamnie to najładniejszy białas mk2 na forum  pozdro
 pozdro Moze dlatego ze bardzo mi sie kojazy z moja byla mk2? Wprawdzie nie byla tak ladna jak Twoja, ale tez trendy te 5-6 lat temu byly zupelnie inne
  Moze dlatego ze bardzo mi sie kojazy z moja byla mk2? Wprawdzie nie byla tak ladna jak Twoja, ale tez trendy te 5-6 lat temu byly zupelnie inne 

, nawet nie wiedzialem,ze miales takiego fajnego bialaska, zmienic w nim jeszcze kolka na schmidt-y i brat blizniak mojego
 , nawet nie wiedzialem,ze miales takiego fajnego bialaska, zmienic w nim jeszcze kolka na schmidt-y i brat blizniak mojego  
  jedyne co to mam zamiar z klapy wyrzucic, wycieraczke i spryskiwacz,a zarazem upodobnic ja do klap gti,malujac czarny pasek,
 jedyne co to mam zamiar z klapy wyrzucic, wycieraczke i spryskiwacz,a zarazem upodobnic ja do klap gti,malujac czarny pasek,

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości