[mk3] zmiana podswietlania pokretla swiatel
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
wesdam, na dzień dzisiejszy nie mam czasu na robienie właczników świateł. 
Koszt przerobienia to 60 pln ale tak jak pisałem, nie mam w tej chwili wolnych terminów.
Kolor robię tylko czerwony z niebieskim pokrętłem, niebieskich nie robię bo za dużo roboty
Za czerwony potrzebuję conajmniej tygodnia i to jak dobrze idzie.

Koszt przerobienia to 60 pln ale tak jak pisałem, nie mam w tej chwili wolnych terminów.
Kolor robię tylko czerwony z niebieskim pokrętłem, niebieskich nie robię bo za dużo roboty

Za czerwony potrzebuję conajmniej tygodnia i to jak dobrze idzie.
- wesdam
- Mały gagatek 
- Kontakt:
ok to wtedy może pobawię sie w przerabianie tego sam jak teraz nie masz czasu. Praktykowałem sposób ze zdzieraniem tej zielonej farby ale niestety porażka sp.......łem teraz jak nabędę nowy to skorzystam z twojej rady i powkładam diody. Chociaż to chyba bardziej pracochłonne niż zdzieranie tej zielonej farby ale moim zdaniem bezpieczniejsze dla włączników:)

- dyzio86
- Mały gagatek 
- Kontakt:
czy wg tej porady:
http://vwgolf.pl/index.php?id=podswietleniemk3
jesli zmyje zielona farbe to wystarcza 2 diody jak w poradzie zeby podswietlic wlacznik tzn te wszystkie ikonki od podswietlenia pokretla swiatel na niebiesko?

jesli zmyje zielona farbe to wystarcza 2 diody jak w poradzie zeby podswietlic wlacznik tzn te wszystkie ikonki od podswietlenia pokretla swiatel na niebiesko?
					Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 23:58 przez dyzio86, łącznie zmieniany 1 raz.

Zmyc ta farbe to nie proste, zebym wiedzial co ruszy ta zielona i nie ruszy tej czarnej od ikonekdyzio86 pisze:czy wg tej porady:

- Bedzio Mk3
- Mały gagatek 
- Kontakt:
- Bedzio Mk3
- Mały gagatek 
- Kontakt:
- Bedzio Mk3
- Mały gagatek 
- Kontakt:
Goofi, zwyklym zmywaczem do paznokci...ale wlasnie jak widac uszkodzilem dwa sybole. Naszczescie jeden w mniejszym stopniu  . Poprostu trzeba uwazac jak sie zmywa pierwszy symbol, pozniej juz bedzie lepiej
 . Poprostu trzeba uwazac jak sie zmywa pierwszy symbol, pozniej juz bedzie lepiej  (teraz bym to zrobil o wiele lepiej).
 (teraz bym to zrobil o wiele lepiej).
Ps:"aj jeszcze czerwona diode przy srodkowym polozeniu wlacznika i pokretla na czerwono"
O jakim pokretle mowisz??? od regulacji swiatel? On jest podswietlony rozniez na niebiesko tylko jest w pozycji miedzy 1a2
edit: Zielona dioda zostaje, poniewaz nie widac jej po wlaczeniu swiatel mijania ,a nie chcialo mi sie juz bawic
  ,a nie chcialo mi sie juz bawic  

. Poprostu trzeba uwazac jak sie zmywa pierwszy symbol, pozniej juz bedzie lepiej
 . Poprostu trzeba uwazac jak sie zmywa pierwszy symbol, pozniej juz bedzie lepiej  (teraz bym to zrobil o wiele lepiej).
 (teraz bym to zrobil o wiele lepiej).Ps:"aj jeszcze czerwona diode przy srodkowym polozeniu wlacznika i pokretla na czerwono"
O jakim pokretle mowisz??? od regulacji swiatel? On jest podswietlony rozniez na niebiesko tylko jest w pozycji miedzy 1a2

edit: Zielona dioda zostaje, poniewaz nie widac jej po wlaczeniu swiatel mijania
					Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 20:58 przez Bedzio Mk3, łącznie zmieniany 1 raz.