TROCHIM słyszysz nasze głosy ??????????????zaprzal pisze:w nim ostatnia nadzieja

Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

i tak i nie powiedzialbym :green_fuck: jednak szkoda, ze w TD nie mozna podlaczac vaga, duzo by to ulatwiloeuglen pisze:Hmm... a robił to już nie jeden razTo_mas pisze: no chyba jedyna osoba która by to mogła jakoś sensownie poskładać i sprawdzić

ale ubaw
  ale ubaw 

Trochim pisze:to są tylko moje przemyślenia jak coś popsujecie to nie moja wina i nie koniecznie musi tak być jak pisze
Trochim pisze:to są tylko moje przemyślenia jak coś popsujecie to nie moja wina i nie koniecznie musi tak być jak pisze

kolega chciał napisać zakładajventil pisze:tomogolf2 napisał/a:
ile to daje km, Nm? tyle ze jest warte zachodu??
...ziarnko do ziarnka, zbierze sie miarka...
 jak przetrwasz to i za tobą pojdą inni (ja)
 jak przetrwasz to i za tobą pojdą inni (ja) . Dajcie lepiej Trochim,  zarobić a on to wam profesionalnie zrobi
. Dajcie lepiej Trochim,  zarobić a on to wam profesionalnie zrobi 

; a już miałem sprzedawać golfine ale widzę że może jeszcze go trochę pomodze. Opcja nr. mi pasi ale zdjęcie z tą pokrywą mi nie wchodzi - ale wnioskuję że wystarczy wymienić tą pokrywę czy jeszcze coś trzeba zrobić (proszę o zdjęcie pokrywy)
 ; a już miałem sprzedawać golfine ale widzę że może jeszcze go trochę pomodze. Opcja nr. mi pasi ale zdjęcie z tą pokrywą mi nie wchodzi - ale wnioskuję że wystarczy wymienić tą pokrywę czy jeszcze coś trzeba zrobić (proszę o zdjęcie pokrywy)  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości