rydzu, dzięki za uwagi, wiem, że przerabiałeś ten temat, chociaż nigdzie nie mogłem znaleźć jak to w środku łączyłeś.achamerski, pozwolę sobie zauważyć że masz nakładające się kolory na pokrętłach. Środkowe pokrętło na górze ma zielony kolor, prawe pokrętło ma przezmieszany czerwony z zielonym.
W tym zestawienu kolorystycznym nie wygląda to ładnie.
Tego czerwonego prześwitu na prawym kółeczku z daleka nie widać, ale to bez problemu da się poprawić.
Co do lekkiej poświaty zielonej na górze środkowego kółka to ona jest zamierzona jako obszar neutralny między czerwonym i niebieskim na pokrętle temperatury nawiewu. To już zależy od gustu co się komu podoba.
Dla mnie najważniejsze było, żeby zrobić coś co każdy bez problemu założy, bez żadnych wierceń i lutowania. Efekt jest widoczny na zdjęciach.

Pomył z montowaniem wszystkiego na listwie jest ciekawym rozwiązaniem, ale dla mnie mieszanie się kolorów na pokrętłach jest nie do przyjęcia. tobie się podoba, ja bym tego tak nie zostawiał. Obszar na górze środkowego pokrętła nie jest neutralny, ponieważ golf ma "płynną" regulację temperatury a nie zimne po lewej, ciepłe po prawej a na środku nic.
 Pomył z montowaniem wszystkiego na listwie jest ciekawym rozwiązaniem, ale dla mnie mieszanie się kolorów na pokrętłach jest nie do przyjęcia. tobie się podoba, ja bym tego tak nie zostawiał. Obszar na górze środkowego pokrętła nie jest neutralny, ponieważ golf ma "płynną" regulację temperatury a nie zimne po lewej, ciepłe po prawej a na środku nic.
 jesli mialbys juz taki zestawik gotowy - podaj dane do wysylki kaski na priv i zrobimy interesik
 jesli mialbys juz taki zestawik gotowy - podaj dane do wysylki kaski na priv i zrobimy interesik