Co racja to racja...Raczej Mam chować taki łady Grill pod jakąś brewką. Nigdy
a zdezak nowka

Moderator: G0 Karcio

,no juz widze ze po dzwonie zapomniales:)froncik na dwa reflektory-bomba,wyglad zajefajny dymki tez widac,tak jak kameleon
 ,no juz widze ze po dzwonie zapomniales:)froncik na dwa reflektory-bomba,wyglad zajefajny dymki tez widac,tak jak kameleon  
 Różowa Panterka mozna tak powiedzieć. Choc do końca sie nie da usunąć tego z pamięci. Wazne ze auto poskładane w końcu, kasa z odszkodowania wystarczyła na wszystko no i nic sie nie stało aż tak bardzo poważnego,a tylko lekki dzwonno juz widze ze po dzwonie zapomniales

A na wiosnw nowe fele 8J i może gwintLami pisze:z nowym frontem jeszcze ładniejszy

Nówka nówka......OSA... pisze:a zdezak nowka
 Zastanawiam się nad włożeniem rejestracji pod kierunkowskazem. Tak żeby była z boku. Muras Cos wspomniał o tm na wczorajszym spocie. Na początku wydawało mi sie nie bardzo u mnie, ale później zaczołem się zastanawiać.
  Zastanawiam się nad włożeniem rejestracji pod kierunkowskazem. Tak żeby była z boku. Muras Cos wspomniał o tm na wczorajszym spocie. Na początku wydawało mi sie nie bardzo u mnie, ale później zaczołem się zastanawiać. 

Byle była prosto (chodzi o płaszczyzne pionową) bo jak jest krzywo to cały efekt jest do niczego.
 Byle była prosto (chodzi o płaszczyzne pionową) bo jak jest krzywo to cały efekt jest do niczego. 

mowie ci na poczatku moze by ci sie podobalo ale szybko bys wrocil do normalnego polozenia rejestracji
 mowie ci na poczatku moze by ci sie podobalo ale szybko bys wrocil do normalnego polozenia rejestracji 
mkowalm pisze:sama rejestracja niżej to niezbyt, najlepiej jest ją dać niżej, w prawo (tak żeby nie zasłaniała otworu na halogen) i zamocować zaraz pod tym jak się kończy część niemalowana zderzaka Byle była prosto (chodzi o płaszczyzne pionową) bo jak jest krzywo to cały efekt jest do niczego

Miałem też na 4 lampy front, sprawdz str 7 tam jest sesja, ale miałem małego dzwona. A że koleś mi załatwił grill FK to bez zastanowienia przeskoczyłem na 2 lampy.Bula88 pisze:Zastanawiam się nad zmianą frontu, tak jak jest u Ciebie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości