chyba warto będze oberwować ten temacik
 chyba warto będze oberwować ten temacik  )
)Jak narazie to dla mnie imponująco wygląda silnik

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
 Mysle ze za kilka miesiecy bedzie juz powoli sie calosc niezle prezentowac, komora silnika rowniez dopiero wyczyszczona i przygotowana zostanie pod malowanie w kremie no i tzw clean look
 Mysle ze za kilka miesiecy bedzie juz powoli sie calosc niezle prezentowac, komora silnika rowniez dopiero wyczyszczona i przygotowana zostanie pod malowanie w kremie no i tzw clean look
 powodzenia w pracach
 powodzenia w pracach 

Ogolnie robie auto pod siebie i dla siebie, jest to taka odskocznia od codziennosci i tych wszystkich innych samochodzikow ktore robie...
 Ogolnie robie auto pod siebie i dla siebie, jest to taka odskocznia od codziennosci i tych wszystkich innych samochodzikow ktore robie...  
  Przemalowane podkladem, no i czekaja na szpachlowanie
Przemalowane podkladem, no i czekaja na szpachlowanie

:
 :

Zdjecie jest troszke kiepskiej jakosci, na zywo wyglada bardzo dobrze, calosc wykonana z blachy ocynkowanej, ktora mam dzieki uprzejmosci malzonki Pepe
 Zdjecie jest troszke kiepskiej jakosci, na zywo wyglada bardzo dobrze, calosc wykonana z blachy ocynkowanej, ktora mam dzieki uprzejmosci malzonki Pepe  Oto zdjecie, powoli zaczyna calosc nabierac ksztaltow:
  Oto zdjecie, powoli zaczyna calosc nabierac ksztaltow:
 Dla porownania oryginalny:
 Dla porownania oryginalny: 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości