!!tył taki fajny szeroki sie wydaje!!!!super!!!dla mnie juz bardziej sie podoba od Twojego MK3!!na tych felgach jest bomba!!pozdro
 !!tył taki fajny szeroki sie wydaje!!!!super!!!dla mnie juz bardziej sie podoba od Twojego MK3!!na tych felgach jest bomba!!pozdro 
Moderator: G0 Karcio
Zostaw te lusterka jak są a listwę na czarno..biały jest fajny ale coś musi z nim kontrastować.Garyvw pisze:grzaneczka997, dziekiw autku jest duzo wiecej do zrobienia(nie tylko wycieraczka i listwa), trzeba zrobic cos z koncowym tlumikiem,bede staral sie zastapic go odpowiednikiem z gti,trzeba pomalowac lusterka w kolor nadwozia i chcialbym pobawic sie we wnetrzu troszeczke,ale to w przyszlosci,zobaczymy jak bedzie

kolka dawaj cale w polerke chociaz czarne tez moga byc ciekawe
  kolka dawaj cale w polerke chociaz czarne tez moga byc ciekawe   POZDRO i do zobaczenia na jkims spocie mam nadzieje
  POZDRO i do zobaczenia na jkims spocie mam nadzieje  
 , ale niestety dobrego mk2 już teraz cięzko trafić
 , ale niestety dobrego mk2 już teraz cięzko trafić  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości