kazdy powinien miec swój styl ale to tylko moje zdanieSzajba1988G2 pisze:Kupiłem sobie golfa 2 białego i widze że bede miał sie od kogo odgapic
POZDRO
[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master 
- Kontakt:
Nie mogę sie doczekać jak to będzie wyglądać   
   chętnie bym u siebie to zobaczył

Ostatnio zmieniony pn lis 05, 2007 23:33 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.

Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
						Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- 
				Marcin SoYa
- Garyvw
- Forum Master 
- Kontakt:
hehhe e dzieki za wszystkie komentarze, co do kolek to dzis je zalozylem,do soboty beda na aucie, i powiem jedno,mi sie bardzo podoba  musze tylko doprowadzic kolka do przyzwoitego stanu(wizualnego), dodam jeszcze,ze gleba jest wieksza,w tej chwili hokej jest niecale 5cm od ziemi
 musze tylko doprowadzic kolka do przyzwoitego stanu(wizualnego), dodam jeszcze,ze gleba jest wieksza,w tej chwili hokej jest niecale 5cm od ziemi     

jezeli chodzi o koncpcje kolek, to dalej obstawiam przy czarnym srodku i rancie w polerce 

tu trzy fotki na zachete,niestety moj aparat w nocy nie daje rady sklepac fotki ,wiecej fotek postaram sie cyknac jutro pozdraVWiam
 ,wiecej fotek postaram sie cyknac jutro pozdraVWiam  

musze tylko doprowadzic kolka do przyzwoitego stanu(wizualnego), dodam jeszcze,ze gleba jest wieksza,w tej chwili hokej jest niecale 5cm od ziemi

jezeli chodzi o koncpcje kolek, to dalej obstawiam przy czarnym srodku i rancie w polerce

tu trzy fotki na zachete,niestety moj aparat w nocy nie daje rady sklepac fotki