BLIND, no meska decyzja a na przod projektory albo ala mk4 hi hi sam mam takie
no właśnie chciałbym projektory ale z ciemnymi szkłami a nie z białymi.. ciężko je dostać..BLIND, NO!!! Racja. Jak Ci się z lampkami nie spieszy to rydzu ma projektory helli tyle,że do odnowienia. Super by wyglądały.
BLIND, gadaj z dyzkiem z jarosławia i przyciemniajcie lampy! naprawde fajny efekt poza tym estorille w tej opcji co pokazałes sa git takze mozesz swoje przemalowywac....
felga będzie raczej zmieniana.. no chyba że nikt nie będzie chciał kupić to pójdzie do malowania

- no to rób rób, ale jak BLIND napisał, może zrób z czarnymi lampkami
 - no to rób rób, ale jak BLIND napisał, może zrób z czarnymi lampkami 
  także będę musiał poszukać gotowych do założenia.. patrząc na ceny któe pisaliście czyli 250 za lampy 200 za "szkło" i do tego jeszcze malowanie wyjdzie ok 500zl... już nie mówie o czasie... a za 500zl mialem możliwość kupienia projektorów helli używanych lub no name nowych... ale wtedy to jeszcze się wachałem ze sprzedażą auta.. więc jak narazie to zostają mi poszukiwania..
  także będę musiał poszukać gotowych do założenia.. patrząc na ceny któe pisaliście czyli 250 za lampy 200 za "szkło" i do tego jeszcze malowanie wyjdzie ok 500zl... już nie mówie o czasie... a za 500zl mialem możliwość kupienia projektorów helli używanych lub no name nowych... ale wtedy to jeszcze się wachałem ze sprzedażą auta.. więc jak narazie to zostają mi poszukiwania..  może się coś trafi tak jak np. kopertówki, tunel i kanapa z podłokietnikiem w mojej tapicerce
  może się coś trafi tak jak np. kopertówki, tunel i kanapa z podłokietnikiem w mojej tapicerce 
 jutro wyjeżdżam do domu na święta.. jak wróce (gdzieś za tydzień) to wtedy pogadamy o lampkach.. gdyby były to ciemne szkła to nawet bym się nie zastanawiał...
  jutro wyjeżdżam do domu na święta.. jak wróce (gdzieś za tydzień) to wtedy pogadamy o lampkach.. gdyby były to ciemne szkła to nawet bym się nie zastanawiał...