A teraz zima idzie...i jest czym zarzucać...BLIND pisze:no raz czy dwa mi się zdarzyło..

Moderator: G0 Karcio

no jest jestphanteon pisze:A teraz zima idzie...i jest czym zarzucać...
 ale jak już to na mało uczęszczanych dróżkach.. nie lubie jak goście na mieście tak jeżdżą... i sam tego nie robię.. Phanteon a jak Twój śmiga bokami?
  ale jak już to na mało uczęszczanych dróżkach.. nie lubie jak goście na mieście tak jeżdżą... i sam tego nie robię.. Phanteon a jak Twój śmiga bokami? 
Godnie idzie bokiemBLIND pisze:Phanteon a jak Twój śmiga bokami?
 ...a że zima to kapcie się nie zdzierają i mam je ostatni sezon...tak samo jak letnich...więc jak tylko się podkuruje jade w nocy potrenować pod jakiś hipermarket zanim śnieg spadnie i przez całą zimę trzeba ręcznego pużywać
...a że zima to kapcie się nie zdzierają i mam je ostatni sezon...tak samo jak letnich...więc jak tylko się podkuruje jade w nocy potrenować pod jakiś hipermarket zanim śnieg spadnie i przez całą zimę trzeba ręcznego pużywać 

do autka na dniach trafi też kanapa z podłokietnikiem oraz tunel środkowy z ventyla
  do autka na dniach trafi też kanapa z podłokietnikiem oraz tunel środkowy z ventyla  no i zastanawiam się poważnie nad zmianą tylnych lampek..
  no i zastanawiam się poważnie nad zmianą tylnych lampek..

? chyba Ci się osoby pomyliłyZresztą sam mówiłeś ze 2 dni temu, że gó...a z taiwanu montować nie będziesz...
 ale fakt faktem nie chce rzadnego szajsu..
  ale fakt faktem nie chce rzadnego szajsu.. 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości