) niestety na czytanie za duzo czasu nie było bo mnie dziewczyna poganiałą ale gratki
) niestety na czytanie za duzo czasu nie było bo mnie dziewczyna poganiałą ale gratki  bo przezentuje sie tam super !!:D:D
 bo przezentuje sie tam super !!:D:D [ Dodano: Pią Wrz 28, 2007 01:26 ]
aa i ta
to wygląda konkretniePoncek17 pisze:Nowa stara felga :
 szacuneczek
 szacuneczek 
Moderator: G0 Karcio

) niestety na czytanie za duzo czasu nie było bo mnie dziewczyna poganiałą ale gratki
) niestety na czytanie za duzo czasu nie było bo mnie dziewczyna poganiałą ale gratki  bo przezentuje sie tam super !!:D:D
 bo przezentuje sie tam super !!:D:D to wygląda konkretniePoncek17 pisze:Nowa stara felga :
 szacuneczek
 szacuneczek 

) i po tym cie poznałem "czesc jestem  poncek fajne masz auto " jutro wezme aparat to porobie fotki a co do zgadania to hmm powiedzmy jutro 8:45 przy twoim golfie wiem gdzie parkujesz hehe
) i po tym cie poznałem "czesc jestem  poncek fajne masz auto " jutro wezme aparat to porobie fotki a co do zgadania to hmm powiedzmy jutro 8:45 przy twoim golfie wiem gdzie parkujesz hehe
no tak tez sie domyslalem po cichu jutro same wyklady niema zadnych ćwiczeń w ktorej jestes teraz grupie ??Poncek17 pisze:ale mnie jutro nie ma na zajeciachbo o 10:00 czeka mnie misja na krematorium a pozniej na sniatowo jade
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości