.
 .to od razu podepne sie z pytaniem, bo w walce o nizsze spalanie
 wymienilem termostat- pokazywal za niska temperature no i po wymianie dalej wskazowka nie jest pionowo. gdzie szukacz przyczyny?
 wymienilem termostat- pokazywal za niska temperature no i po wymianie dalej wskazowka nie jest pionowo. gdzie szukacz przyczyny?Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

.
 . wymienilem termostat- pokazywal za niska temperature no i po wymianie dalej wskazowka nie jest pionowo. gdzie szukacz przyczyny?
 wymienilem termostat- pokazywal za niska temperature no i po wymianie dalej wskazowka nie jest pionowo. gdzie szukacz przyczyny?

Też miałem podobne obiawy,Przestawał ciągnąć przy 2.8 tys.obr. i przy 3.6 tys.obr. zaczynał ponownie ciągnąć,a spalał 8 litr€w na 100 km.Jeździłem tak przez rok i w końcu trafiłem na mechaniora w podwórku na które ciężko trafić.miałem przestawiony rozrząd (za późny kąt wtrysku)Teraz mam rakietętuha pisze:czasami mam wrazenie ze nagle po przekraczeniu 3-3,5tys przestaje ciagnac
 A i spalanie wyraźnie się zmiejszyło
 A i spalanie wyraźnie się zmiejszyło  .Niestety sprzęgło powiedziało dość
 .Niestety sprzęgło powiedziało dość  Jakie sprzęgło założyć do 1.9 TD(troche kręcone),żeby było dobrze?
 Jakie sprzęgło założyć do 1.9 TD(troche kręcone),żeby było dobrze?Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości