MK2 GTi 16V KR Cielusia Bandzior
Moderator: G0 Karcio
- Leon_Wechtel
- Forum Master 
- Kontakt:
Będzie w przyszłym tygodniu. pochwalę się. Nie peniaj...OSA... pisze:Cieluś, co z grilem bedzie gti czy juz z tego zrezygnowales?
Zapraszam do siebie

[ Dodano: 17 Wrz 2007 13:39 ]

... też tak macie, że ciągle cykacie swoim gofrom foty

Mała sesja po grzebaniu w silniku

[b]GTI KR[/b]   http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115190
						- LuCaS_P-sk
- Ma gadane 
- Kontakt:
- kaczor4011
- Forumowy spamer :) 
LuCaS_P-sk coś ty. To sa te 7J. Na nowy sezon wyjade ( mam nadzieje) jakimś rantem 8J   Zależy od kasy oczywiście...
  Zależy od kasy oczywiście...
Marcin GTI ojj przestan już  Twój tez kozak
 ojj przestan już  Twój tez kozak   
   Jeszcze dużo pracy mam przy nim. Felgi, gwint i malowanko bo porysowany cały przez poprzedniego właściciela. Dla niego to auto służyło do zwykłego przemieszczania się
 Jeszcze dużo pracy mam przy nim. Felgi, gwint i malowanko bo porysowany cały przez poprzedniego właściciela. Dla niego to auto służyło do zwykłego przemieszczania się   . Trochę go zaniedbał.
 . Trochę go zaniedbał.
Ale uratowany i teraz robie z niego perełkę 

[ Dodano: 21 Wrz 2007 12:36 ]
...OSA... no nie najgorzej, ale cię zmartwie bo powróciłem do porzedniego stanu. Jakoś mi tak nie pasowało całe ciemne auto i ten odróżniający pasek czerowny 

kaczor4011 czekam czekam

Zależy od kasy oczywiście...
  Zależy od kasy oczywiście...Marcin GTI
   Jeszcze dużo pracy mam przy nim. Felgi, gwint i malowanko bo porysowany cały przez poprzedniego właściciela. Dla niego to auto służyło do zwykłego przemieszczania się
 Jeszcze dużo pracy mam przy nim. Felgi, gwint i malowanko bo porysowany cały przez poprzedniego właściciela. Dla niego to auto służyło do zwykłego przemieszczania się   . Trochę go zaniedbał.
 . Trochę go zaniedbał.Ale uratowany i teraz robie z niego perełkę

[ Dodano: 21 Wrz 2007 12:36 ]
...OSA... no nie najgorzej, ale cię zmartwie bo powróciłem do porzedniego stanu. Jakoś mi tak nie pasowało całe ciemne auto i ten odróżniający pasek czerowny

kaczor4011 czekam czekam

Ostatnio zmieniony pt wrz 21, 2007 16:13 przez Cieluś, łącznie zmieniany 1 raz.

[b]GTI KR[/b]   http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115190
						- Adrian1980
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt: