JAK WYJAC ZNACZKI VW Z MK3? PRZOD ORAZ KLAPA ?!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
JAK WYJAC ZNACZKI VW Z MK3? PRZOD ORAZ KLAPA ?!
hej, jak mam bez kolizyjnie wyciagnac znaczki z przedniego grilla i z tylnej klapy? chce wsadzi nowe, ladne srebrne poniewaz moje wygladaj juz tragicznie ;(
nie chce szarpac sie po prostu na sile, domyslam sie ze jest na to jakis sposob? dzieki ;-)
btw jak by ktos wiedzial gdzie ew najlepiej kupic nowe znaczki to poprosze o informacje.
nie chce szarpac sie po prostu na sile, domyslam sie ze jest na to jakis sposob? dzieki ;-)
btw jak by ktos wiedzial gdzie ew najlepiej kupic nowe znaczki to poprosze o informacje.
- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
z przodu wystarczy lekko odgiąć gril do przodu i długim płaskim wkrętakiem powciskać zatrzaski sztuk 4 i teraz trzeba mieć zgrabne ręce zeby wsadzić tam i wyjąć znaczek naciskając 3 plastikowe zatrzaski
a z tyłu jest plastikowy znaczek i jest uszczelka wiec wystarczy wkrętakiem płaskim podwazyć z boku i powinno wyskoczyć ale tylko sam znaczek
a z tyłu jest plastikowy znaczek i jest uszczelka wiec wystarczy wkrętakiem płaskim podwazyć z boku i powinno wyskoczyć ale tylko sam znaczek

Witam
Z przodu emblemat trzyma sie na 3 zatrzaskach i aby go wyjac lepiej zdemontowac caly gril (tez na zatrzaskach), a z tylu jest przyklejony tasma dwustronna do klapy. Emblemat VW i czarna podkladka to jest jedna nierozbieralna calosc.
Znaczek przedni w serwisie ok 90 zl a tylni ok 80.
Pozdrawiam, Pitt
Z przodu emblemat trzyma sie na 3 zatrzaskach i aby go wyjac lepiej zdemontowac caly gril (tez na zatrzaskach), a z tylu jest przyklejony tasma dwustronna do klapy. Emblemat VW i czarna podkladka to jest jedna nierozbieralna calosc.
Znaczek przedni w serwisie ok 90 zl a tylni ok 80.
Pozdrawiam, Pitt
Dobre auto to doinwestowane auto
-
- Gadatliwa bestia
Dokładnie bardzo łatwo to wymienić ale lepiej zdjąć cały gril i wtedy ładnie wychodzi. A po co kupować w serwisie za prawie 100 zł jak mozna kupić na giełdzie za 20 zł a wygląda jak oryginał albo kupic tez można w tej cenie oryginalny wyglądający jak nówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po co płacić dilerowi tyle kasy za kawałek plastiku??????
Po co płacić dilerowi tyle kasy za kawałek plastiku??????

-
- Gadatliwa bestia
Wiesz co? W serwisie to moge kupić coś technicznego a nie jakąś pierdołę za taką kasę!!!!!!! Myślisz że na giełdach są same jumy??????? Chyba nie byłeś migdy na zachodzie na szrocie , tam takich aut jak my mamy w Polsce jest w piguły bo niemcy czy holendrzy takie auta jak ja mam czy ty masz wywalają na złom i stąd też są na giełdach części. 

Witam
Myślę tylko tyle ze bedziesz pod wrażeniem jeśli po wyjściu z super marketu nie zastaniesz przy swoim aucie np. kołpaków (w najlepszym wypadku). Ale co tam, pojedziesz na giełde, i dasz 100zł, za komplet oryginalnych, wyglądających jak nówki kołpaczków. A przy odrobinie szcześcia kupisz oryginalnie swoje:)
Pozdrawiam, Pitt
p.s.
A na zachodzie na szrocie - masz rację, faktycznie nie bylem. Dużo stracilem ?
Myślę tylko tyle ze bedziesz pod wrażeniem jeśli po wyjściu z super marketu nie zastaniesz przy swoim aucie np. kołpaków (w najlepszym wypadku). Ale co tam, pojedziesz na giełde, i dasz 100zł, za komplet oryginalnych, wyglądających jak nówki kołpaczków. A przy odrobinie szcześcia kupisz oryginalnie swoje:)
Pozdrawiam, Pitt
p.s.
A na zachodzie na szrocie - masz rację, faktycznie nie bylem. Dużo stracilem ?
Dobre auto to doinwestowane auto
-
- Gadatliwa bestia
Co do szrotu to faktycznie dużo straciłeś bo jest dużo ciekawości w dobrej cenie i napewno nie jumane
Powiem ci jeszcze jedno moje golfy wyglądają jak nówki i tak się też nimi jeżdzi ale powiem ci szczerze że dla mnie więcej niż 10 lat to juz stare auto i szkoda ładować kasę w stare auto z oryginalnymi częściami. A co do jumania to faktycznie jumają mam kołpaki nie oryginał ale te podruby vw + naklejone znaczki i wychodzę ze sklepu a znaczków na kołpakach nie ma, ktoś sobie zabrał. Ale to coś z Polską jest nie tak że tu ludzie odrywają znaczki które kosztuja 7 zł, zyjemy poprostu w nieżle pier********** kraju.