jestem bardzo ciekawy czy bedzie pasował
 jestem bardzo ciekawy czy bedzie pasował  pozdrawiam
 pozdrawiamModerator: G0 Karcio

Nawet pamiętamBossman pisze:ale nie swoim tylko "dwójką" kobity

O tak... W takich klimatach to można podziwiać i dyskutować godzinami.[quotele niestety się tak niefortunnie złożyło, że zdecydowaną większość czasu spuszczałem się wtedy na widok felg Camillono ja też mam nadzieje, ze cosik się niedługo zorganizuje w jakimś klimacie jeziorkowo - piwkowym i będzie można podziwiać nawzajem swoje złomiki
 [/quote]Nie ma się co dziwić
 [/quote]Nie ma się co dziwićBędzie mi bardzo miłoNastępnym razem nadrobię braki

no w tym ostatnim wczorajszym mailu wytoczyłem juz najcięższe działa ( tzn wzmianka o tym, ze ot tej chwili sprawa zajmie się rzecznik ochrony praw konsumenta, araz co chyba miało większy wpływ na zmianę decyzji, informacja o tym iż jego nick pojawi się na kilku forach w działach"Uwaga na nieuczciwych allegrowiczy"ważne że udało się wygrać ze sprzedającym i postanowił wysłać nowy grill

czekamy na foty
  czekamy na foty 

prosze cie daj mu szanse
  prosze cie daj mu szanse  

przez grzeczność nie wystawię wcale komentarzaBossman, bo może przyjdzie Ci jeszcze pozytywa wystawić sprzedjącemu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości