A ja mam 7cm i się nie chwalęPoncek17 pisze:barteKKK03 pisze:Hehehelolas79 pisze:ja mam total hardcore 60/606 cm to ja mam od lawy do ziemi

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

,później juz miałem blache pod silnikiem
 ,później juz miałem blache pod silnikiem 
 Nocne Mary Squad
 Nocne Mary Squad  
       Tata NM synka
 Tata NM synka 

ale zawiecha zostaje taka jaka jest
 ale zawiecha zostaje taka jaka jestbarteKKK03 pisze:potem już skok amorka jest za długi względem springa.
16 podejdą tylko kwestia jakie ET, a oponki 45 profil może być.LISPLUS pisze:I jeszcze jedno teraz mam koła 15 195/50, a jeśli kupie jakies 16nastki to jaki polecacie profilek?? 45?? czy mniej??

No szczególnie na warmii i mazurach. U nas jest jedna dwójka która chaczy hokejem jak przychamuje albo zmienia biegGreg_ pisze:nizej chyba nie ma sensu jezeli sie jezdzi na codzien, praktycznosc takiego auta spada do zera
 Jak jedzie to dosłownie co 3 sekundy słychac szlif
 Jak jedzie to dosłownie co 3 sekundy słychac szlif  Ale co smiga jakos
 Ale co smiga jakos  Ale kumpel tez ma bardzo nisko na gwincie i smiga codziennie po Olsztynie. A Olsztyńskie drogi to dopiero hardcore
 Ale kumpel tez ma bardzo nisko na gwincie i smiga codziennie po Olsztynie. A Olsztyńskie drogi to dopiero hardcore 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości