VR i wszystko jasne
 VR i wszystko jasnemarzy mi sie to w moim MK II VR6

Moderator: G0 Karcio

Witam co do auto to powoli składa sie mysle ze za 2 tyg bede pierwsza odsłona. Felgi sa juz wypolerowane Srubki w chromie,adaptery do zmiany rozstawu tez są , gwint czeka na zamontowanie. Pojawiły sie tez nowe lampy na tył Hella Black Magic po lekkim liftingulawrai pisze:coś tu wszystko ucichło :> . Coś tu się jeszcze będzie działo ? . Pozdr
 na dniach wstawiam auto do lakiernika do drobnych poprawek i odrobina kosmetyki, pojawi sie tez nowy tłumik i kilka innych fantów . . . . . .   fotki napewno sie pojawią Pozdrawiam
 na dniach wstawiam auto do lakiernika do drobnych poprawek i odrobina kosmetyki, pojawi sie tez nowy tłumik i kilka innych fantów . . . . . .   fotki napewno sie pojawią Pozdrawiam 

BBS-ki sa juz na aucie wygladaja całkiem przyjemnie, opony 195/45
  BBS-ki sa juz na aucie wygladaja całkiem przyjemnie, opony 195/45  co do opon to rewelacji nie ma wolałbym 195/40 ale z tym rozmiarem jest problem i narazie musze sie takim zadowolić. W tym tygodniu wkładam gwint FK wkłady sa KONI z regulacja twardosic. Bede sie starał zejśc jak najniżej. Teraz zdecydowanie jest za wysoko  . .. .   na dniach auto wędruje do lakiernika ( kilka spraw kosmetycznych ) w planach na ten rok mam jeszcze kilka pomysłów jak to wszystko wyjdzie to zobaczymy
 co do opon to rewelacji nie ma wolałbym 195/40 ale z tym rozmiarem jest problem i narazie musze sie takim zadowolić. W tym tygodniu wkładam gwint FK wkłady sa KONI z regulacja twardosic. Bede sie starał zejśc jak najniżej. Teraz zdecydowanie jest za wysoko  . .. .   na dniach auto wędruje do lakiernika ( kilka spraw kosmetycznych ) w planach na ten rok mam jeszcze kilka pomysłów jak to wszystko wyjdzie to zobaczymy  

no mnie to tez martwi ale niestety ET 24 po zastosowaniu adapterów wynosi 0micab pisze:felgi rewelacja, ale pełny efekt będzie dopiero na glebie, szkoda tylko że przy takim odsadzeniu nie da się go posadzić naprawdę nisko....
 skręce jak najnizej twardosc sie ustawi na total beton i bedzie dobrze:) nie ma innego wyjścia Pozdrawiam
 skręce jak najnizej twardosc sie ustawi na total beton i bedzie dobrze:) nie ma innego wyjścia PozdrawiamUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości