Gdzie jest złącze diagnostyczne??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dałem rade.
Moje przypuszczenia byly sluszne.
Rozebralem troszku deseczke w golfiku polecialem po wiązeczce,az natrafilem na zawinięte w czarną tasme 4 przewody.
1.Brądzowy z białą linią
2.Czerwony z białą linia
3.Zólty
4.Siwy chyba z białą linia.
1,2 od razu były wiadome a do nastepnych dwóch podpiąłem przewody od kompa K i L i hula.
Na dzien dobry jako ustereczka pokazało czujnik hala,a ze auto smiga to go olałem
Dzieki wszystkim za pomoc.
Moje przypuszczenia byly sluszne.
Rozebralem troszku deseczke w golfiku polecialem po wiązeczce,az natrafilem na zawinięte w czarną tasme 4 przewody.
1.Brądzowy z białą linią
2.Czerwony z białą linia
3.Zólty
4.Siwy chyba z białą linia.
1,2 od razu były wiadome a do nastepnych dwóch podpiąłem przewody od kompa K i L i hula.
Na dzien dobry jako ustereczka pokazało czujnik hala,a ze auto smiga to go olałem

Dzieki wszystkim za pomoc.
Był Mk2 :)
był Mk3 :)
było Vento ABF
bylo Vento AAA
TERAZ: JETTA III i Mk3 Cabrio
1Z ,ABS
było Vento ABF
bylo Vento AAA
1Z ,ABS
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
hehe
no niestety nie widzialem tego hehe
[ Dodano: 10 Maj 2007 20:59 ]
Błąd halla Ci zniknie jak uruchomisz motor
jak jest wylaczony to nie wytwarza sie pole elektromagnetycze i wskazuje ze czujnik halla jesy kaput 
jednym słowem wszystko gra
[ Dodano: 10 Maj 2007 20:59 ]
Błąd halla Ci zniknie jak uruchomisz motor

jednym słowem wszystko gra

Macbu
Z tego co mi wiadomo to mk2 ma wtyk w okolicach cewki zapłonowej,brat mój tak ma w 1,8 ale czy przy wszystkich tam jest?
No cóz niech sie wypowie ktos jeszcze.
No cóz niech sie wypowie ktos jeszcze.
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2007 23:15 przez Marek 81l, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Mk2 :)
było Vento ABF
bylo Vento AAA
1Z ,ABS
było Vento ABF
bylo Vento AAA
1Z ,ABS
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pod zadna zaslepka nic nie ma?? ten panel sklada sie ogolnie z 2 zaslepek szerokich po lewej i prawej stronie i 2 tych mniejszych i 1 wlacznika ogrzewanie tylnej szyby (zalezy jeszcze od wyposazenia)krzysiek82 pisze:U mnie tam nic nie maW tym miejscu mam kontrolkę od alarmu podłączoną.
do roku 93 zlacze jest pod tymi dwoma malymi pustymi zaslepkami, od roku 94 zlacze jest pod ta zaslepka pomiedzy zapalniczna a ta prawa prostokatna zalpekpa (na prawo od popielniczki)

a jak u ciebie nie ma pod zadna z zaslepek to moze ktos jak zakladal ta diode od alarmu to odczepil od zaczepu i gdzies lezy za tymi plastikami luzem
Pozdrawiam Bizak