powodzenia
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

JA mam golfa II z deska od III
 JA mam golfa II z deska od III 

trzeba było tylko przesunąć ręczny bliżej kierowcy i troszeczke odsunąć do tyłu. ale młotek i spawarka załatwiły sprawę
 trzeba było tylko przesunąć ręczny bliżej kierowcy i troszeczke odsunąć do tyłu. ale młotek i spawarka załatwiły sprawę 
 deska z MK4 ma inaczej zaczepy porozmieszczane i trzeba je dorabiać i przyspawać. ogólnie wchodzi idealnie tylko że tak jak powiedziałem trzeba wymienić boczki w drzwiach bo po założeniu zaślepek bocznych na deske drzwi sie nie chcą zamykać. pozatym to jest naprawde kosztowny biznes
 deska z MK4 ma inaczej zaczepy porozmieszczane i trzeba je dorabiać i przyspawać. ogólnie wchodzi idealnie tylko że tak jak powiedziałem trzeba wymienić boczki w drzwiach bo po założeniu zaślepek bocznych na deske drzwi sie nie chcą zamykać. pozatym to jest naprawde kosztowny biznes  ok 1 000 zł. gdyby nie to że dostałem duże odszkodowanie za stłuczke napewno bym sie tego nie podjął
 ok 1 000 zł. gdyby nie to że dostałem duże odszkodowanie za stłuczke napewno bym sie tego nie podjął  więc dobrze sie jeszcze zastanów
 więc dobrze sie jeszcze zastanów 

Niestety trzeba kupowac manetki od golfa IV bo trzebaby szlifowac deche bo zostaje dziura pod licznikiem.forest_86 pisze:jak podlaczysz licznik to powiedz mi czy dziala MFA z manetkami od golfa3

Pod szybą po bokach trzeba ją troche oszlifowac tam gdzie są nawiewy od tylu. Po ok 15 cm z kazdej strony, na rowna z miekka deskaobobo pisze:pasuje przy podszybiu tez taki ideal jak piszesz
Garnet niema w swoim golfie MFA a decha szarpana była z IV który tez tego niemiał wiec nic Ci niepodpowieforest_86 pisze:pytam sie czy MFA z manetek MKIII dziala, bo chce licznik od GOLFA IV do mojego MK II zamontowac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości