2-odkręcamy cięgna gazu(uwaga na sprężyny bo są mocno naciągnięte i mogą zrobić krzywde.trzeba też zapamiętać jak są założone żeby później nie było problemu z założeniem

3-odkręcamy 2 śruby na imbus które trzymają mocowanie linki gazu

4-odkręcamy cięgna od ssania z tyłu pompy(nakrętka na 8 kluczyk)

5-wykręcamy cięgno od regulacji linki gazu(wcześniej trzeba sobie jakoś zaznaczyć żeby wiedzieć do jakiego miejsca później wkręcić

6-następnie odkręcamy śrubę od powrotu paliwa

7-po wstępnym rozbebeszeniu pompa wygląda tak

8-następnie odkręcamy 4 śruby na imbus mocujące głowice pompy.aby odkręcić śrubę z prawej strony z tyłu pompy musimy sobie odpowiednio ugiąć imbus bo z miejscem to tam jest nie ciekawie

9-po odkręceniu śrub delikatnie unosimy głowice pompy do góry

10-po podniesieniu głowicy należy uważać na sprężynke która widać na foto.ostrożnie bo może wpaść do pompy i wtedy będą jaja.ja 3 godziny spędziłem nad wyciąganiem sprężynki z pompy

11-wyciskamy bolec z głowicy pompy

12-następnie podnosimy jeszcze bardziej głowicę pompy i zdejmujemy naszą nieszczęsna sprężynkę

13-po wyjęciu calego mechanizmy z pompy wyciągamy z niego bolec ze sprężynkami.

14-rozbieramy bolec,wyciągamy większa sprężynkę,wkładamy podkładki i składamy wszystko z powrotem
na foto jest zaznaczone gdzie dać podkładki.jak sie te podkładki da gdzie ta średnia sprężynka będziemy mieli problemy z obrotami.

15-następnie wszystko pakujemy do pompy.przed założeniem głowicy warto odkręcic śrubę od dawki paliwa(wcześniej trzeba sobie zaznaczyć dokąd ja wkręcić)prze to mamy łatwiej umieścić głowice na swoim miejscu

16-potem skręcamy w odwrotnej kolejności i mamy zrobionego gov moda.
mam nadzieje ze komuś się to przyda

)) qrde chyba sie za to biore teraz bo długi weekend idzie :PPP zobaczymy ale mam pare pytan:))
)) qrde chyba sie za to biore teraz bo długi weekend idzie :PPP zobaczymy ale mam pare pytan:)) ??? za co ona jest odpowiedzialna ??
??? za co ona jest odpowiedzialna ?? ile Ci robota zajęłe gdybyś nie musiał wyciągać tej spręzynki ??
 ile Ci robota zajęłe gdybyś nie musiał wyciągać tej spręzynki ??