Sprężyny do mk2
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Sprężyny do mk2
Witam
Mam problem z dobraniem sprężyn do nowo kupionego GTD 91r.
Stare okrutnie siedzą przód i tył, a chciałbym go podnieść wyżej niż standardowo był podniesiony.
Kiedyś widziałem pięknego golfika 2 Manhatan błękitny metalik ładnie stał i nie wiem jak przód ale tył miał na 4 sprężynach dokładnie sprężyna o mniejszej średnicy była w tej o większej nie wiem czy tak jest oryginalnie. Proszę o pomoc gdzie lub od czego mogę dopasować sprężyny żeby wysoko stał mój golfik.
Mam problem z dobraniem sprężyn do nowo kupionego GTD 91r.
Stare okrutnie siedzą przód i tył, a chciałbym go podnieść wyżej niż standardowo był podniesiony.
Kiedyś widziałem pięknego golfika 2 Manhatan błękitny metalik ładnie stał i nie wiem jak przód ale tył miał na 4 sprężynach dokładnie sprężyna o mniejszej średnicy była w tej o większej nie wiem czy tak jest oryginalnie. Proszę o pomoc gdzie lub od czego mogę dopasować sprężyny żeby wysoko stał mój golfik.
Sprężyny do mk2
Co znaczy okrutnie siedzą, pewnie wygląda tak jak każdy seryjny tylko, że chcesz mieć cross country. Chyba, że masz jakiś kit albo spręzyny obniżające, wtedy wystraczy kupić oryginalne sprężyny albo zamienniki oryginalnych. Pewnie gwinta widziałeś podniesionego na max, bo to jedyne chyba rozwiązanie z dwoma sprężynami ale one sa jedna na drugiej a nie jedna w środku drugiej Powinieneś brac pod uwage własciwości trakcyjne przy podniesieniu go wyżej bo podnosisz środek ciężkości i na szybszym zakręcie można obetrzeć lusterkiem o asfalt
Sprężyny do mk2
Siedzi bo ostatni prymitywny właściciel wymęczył go przyczepką amorki nic nie trzymają a ja chciałbym go podnieść żeby na rybki jeżdzić , a zresztą teraz mieszkam na wsi więc wszyscy wiemy jakie są drogi i jak są odśnieżane w zimę. A z tymi sprężynami to było jak napisałem postaram się wrzucić fotkę.
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
Sprężyny do mk2
http://yfrog.com/n620100827043j" onclick="window.open(this.href);return false;
a w moim jest oderwany ten kabelek od jakiegoś czujnika i właśnie nie wiem od czego jest
a w moim jest oderwany ten kabelek od jakiegoś czujnika i właśnie nie wiem od czego jest
Sprężyny do mk2
http://yfrog.com/ep20100827042j" onclick="window.open(this.href);return false;
albo to okręcone czerwoną taśmą kostka odpięta ale nie wiem dlaczego i co to jest proszę o pomoc
albo to okręcone czerwoną taśmą kostka odpięta ale nie wiem dlaczego i co to jest proszę o pomoc