Pozdr
Piszczacy pasek klinowy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pasek ci piszczy???
a.a jak pasek rozrządu zapiszczy to zawory wyjdą na spacer kapą zaworową.
hehehe
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())

- Kontakt:
ja mam problem z piszczącym paskiem w mk2 gates jutro go wymieniam bo jest już rozciągnięty i swoje przejechał ale zastanawiam się czy normalnym objawem przy słabym naciągu paska jak pada deszcz i odpalam rano gofera jest piszczenie przy dodawaniu gazu i obrotomierz stoi w miejscu dopiero po jakiś 20 sek normalnie łapie i pasek nie piszczy.....czy to czasem nie jest objaw zepsutego altka?
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())

- Kontakt:
norek111 pisze:nie tylko jak kolo pasowe alternatora bedzie padecha to samo bedzie
nie kumam?
[ Dodano: 07 Lis 2007 22:52 ]
spoko spoko:) już kupiłem pasek a ogólnie to cały czas używałem gatesa więc próbowałem dostać gdzieś bosha ale nic z tego nigdzie nie ma i kupiłem jakiś hageshi na wypróbowaniehaps pisze:specWROC, to jest typowy objaw zuzytego paska ktory jest slabo naciagniety..slizga sie i piszczy...mozna go naciagac, ale w koncu peknie, wiec kup nowy i bedzie po klopocie
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
luzy na łozysku alternatora jeżeli nie pomoże po wymianie paskaspecWROC pisze:ja mam problem z piszczącym paskiem w mk2 gates jutro go wymieniam bo jest już rozciągnięty i swoje przejechał ale zastanawiam się czy normalnym objawem przy słabym naciągu paska jak pada deszcz i odpalam rano gofera jest piszczenie przy dodawaniu gazu i obrotomierz stoi w miejscu dopiero po jakiś 20 sek normalnie łapie i pasek nie piszczy.....czy to czasem nie jest objaw zepsutego altka?
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 02:11 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())

- Kontakt:
dalej przerabiam temat już z którymś paskiem z kolei a tutaj link
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=165489
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=165489