2.0 2e Nie pali Na Brnzynie jaka przyczyna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Witam
Mam pytanie co może być przyczyną że MK3 2.0 2e GTI . Odpala na Gazie tylko ? I ogólnie chodzi tylko na gazie .? Gdy przełączę na gaz nawet w trakcie gaśnie?
Jaka przyczyna?
Pozdrawiam
Mam pytanie co może być przyczyną że MK3 2.0 2e GTI . Odpala na Gazie tylko ? I ogólnie chodzi tylko na gazie .? Gdy przełączę na gaz nawet w trakcie gaśnie?
Jaka przyczyna?
Pozdrawiam
Re: 2.0 2e Nie pali Na Brnzynie jaka przyczyna
Pewnie chodziło Ci, że jak przelaczysz na benzynę to gaśnie.
Sprawdź układ paliwowy, tj. werzyki, pompę czy pracuje, filtr paliwa na początek.
Sprawdź układ paliwowy, tj. werzyki, pompę czy pracuje, filtr paliwa na początek.
Pompa paliwowa działa? Słychać po przekręceniu kluczyka,?
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
wiesz co podobno była wymieniana ja ją wyjmę dzisiaj i na krótko sprawdzę. Ale po sprawdzam , A głośno pompa powinna chodzić ? . Czytałem że najczęsciej jest to przepłwomież , tutaj już golf swoje na gazie przejeździł . ?
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
Re: 2.0 2e Nie pali Na Brnzynie jaka przyczyna
No i prawdopodobnie pompa na początku siadała mam nadzieje że to będzie tylko to, i pierwszy raz widziałem olej w baku i pompie , podejdzie pompa od 1.8 ? 90km ?
-
- Mały gagatek
Dodam że chodzi mi ttylko o chwilowe odpalenie , bo chce sprawdzić czy na 100% to winna tylko pompy
-
- Mały gagatek
zrobiłem to ale nie wiem czy pompa nie daje rady czy to winna czegoś innego bo nie odpala nadal
- brzozkalbn
- Użytkownik
- Kontakt:
Założyłeś pompę z jednopunktu i się dziwisz, że nie działa?