Owszem, gra może i lepiej niż Gamma ale dopiero po wymianie głośników na ciut lepsze. Na starych, fabrycznych praktycznie nie słyszałem różnicy między Gammą a Rhapsody

Moderator: VIP
Owszem, gra może i lepiej niż Gamma ale dopiero po wymianie głośników na ciut lepsze. Na starych, fabrycznych praktycznie nie słyszałem różnicy między Gammą a Rhapsody
Ja odczułem różnicę natychmiastowo - na pewno jest dużo lepszy bass. Może Twoje głośniki były już w słabym stanie
Webasto dobra rzecz pół godzinki pilotem czy na timerze włączam i 90 na blacie szyby suche w środku milutko
Otóż to, wychodzisz i patrzysz, jak sąsiad skrobie szyby a Ty wsiadasz do ciepłego i nawet motor od razu po odpaleniu spada na normalne obroty, zero ssania
Seria, okropne są (według mnie
Nie można. Są wersje dekorów na climatronic i na manual.bartek2191081@onet.p pisze: ↑ndz wrz 27, 2020 23:39a konsola środkowa która fabrycznie jest z panelem na climatronic, można włożyć manualną na pokrętła z ramką ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości