CzaRNe Mk3 VR6 ABV TURBO! by piotr.fitowski
Moderator: G0 Karcio
-
- Nowicjusz
witam dawno sie nie odzywalem.... pojawiły sie nowe koła :cwaniak: ogolnie to 4x keskin kt1 9j .... wypolerowane juz na lustro :super: dawno tu nie zaglądałem.... auto w sumie juz bez silnika stoi i zaczęło mody :super: mysle ze do 2 miesiecy bd latac duzo fantow jest :super: pewno na dniach dodam jakies konkrety:)) a narazie 3 foteczki 2 z wyciagania pieca :super: sam wyciągnąłem :super: :super: i jena z wakacji z mk1 )
trzeba sie naszykowac na Vaga w Nysie :green_fuck:
trzeba sie naszykowac na Vaga w Nysie :green_fuck:
moja świeżynka :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=265796&postdays=0&postorder=asc&start=0
no no robi sie ciekawie mam nadzieje ze do czasu zlotu w Nysie poskładasz wszystko i bede miał okazje obejrzeć tego potwora
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich:-) uparcie chcę zdążyć na VAG-a w Nysie więc prace idą powoli do przodu :super: "WSIOLF" został totalnie wybebeszony , została polakierowana na nowo komora silnika ( w końcu turbo musi się prezęcić) no nowo zakonserwowane zostały przednie nadkola barankiem novola do przedniego zawieszenia ówcześnie wypiaskowanego i pomalowanego zostały wprasowane nowe gumy wszystkie drązki i końcówki zostały wymienione na nowe w tyg powinny zawitać juz na aucie
PLAN NA KWIECIEŃ
rozbiórka silnika do zera, obróbka silnika i poskładanie go na kuciźnie
montaż turba i silnika w aucie
ogarnięcie tematu instalacji elektrycznej
zbudowanie układu wydechowego na pełnym przelocie z kwasa
i pewno troch innych rzeczy
Jak sie zapatrujecie bd dobrze :zdegustowany:
FOTKI:
PLAN NA KWIECIEŃ
rozbiórka silnika do zera, obróbka silnika i poskładanie go na kuciźnie
montaż turba i silnika w aucie
ogarnięcie tematu instalacji elektrycznej
zbudowanie układu wydechowego na pełnym przelocie z kwasa
i pewno troch innych rzeczy
Jak sie zapatrujecie bd dobrze :zdegustowany:
FOTKI:
moja świeżynka :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=265796&postdays=0&postorder=asc&start=0
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
djtom, wbrew pozorom wszystko robiłem sam i sam ten projekt skończę :green_fuck: ew poprawki wprowadzi jakis dobry tuner ale to z czasem narazie plan zakłada poskładanie i odpalenie MakTheDon, dziekować to takiego jak Twoj to mi jeszcze daleko no ale cóz mam nadzieje ze jeszcze zachwycę
ja też monitoruję temat czekam na efekt końcowy jak większość śledźących temat
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
-
- Nowicjusz
myśle ze do końca tyg silnik bd poskładany tak ze mozna bd go odpalić
w silniku zostało mi tylko zabielic zamach i skręcić silnik do kupy ooops narazie prezentuje sie to tak:
i korzystając z okazji chciałem podziękować zazdrośnikom którzy twierdza ze wszystko sie potopi :-D :green_fuck: :green_fuck:
w silniku zostało mi tylko zabielic zamach i skręcić silnik do kupy ooops narazie prezentuje sie to tak:
i korzystając z okazji chciałem podziękować zazdrośnikom którzy twierdza ze wszystko sie potopi :-D :green_fuck: :green_fuck: