na stówęAdrian1989 pisze:takze co,widzimy sie na nysie napewno?

Moderator: G0 Karcio
na stówęAdrian1989 pisze:takze co,widzimy sie na nysie napewno?
że aż w radiu zaczął lecieć "Bonkers"pelton pisze:ale pie********** było takie
taaaaa a swistak siedzi.... felga jest okragla tyle ze na odcinku 10 cm wywinela sie na lewa stronepelton pisze:u mnie na szczęście raczej nic się nie stało
no dopiero później zobaczyłempelton pisze:u mnie na szczęście raczej nic się nie stało
niekoniecznie, po prostu wszystko na chwilę zwolniłopezet pisze:że aż w radiu zaczął lecieć "Bonkers"
Ja dzisiaj też miałem przygodę już na letnich kołach. W zasadzie zabrakło ułamka sekundy żebym miał oponę, a co za tym idzie dwie do wymiany. Wczoraj łatali odcinek, a dzisiaj na samym zakręcie w tamtym miejscu leżało pół cegłówki. W ostatniej chwili zauważyłem, skręt kierą i otarła się dosłownie o oponę i jej rant od zewnątrz. Na szczęście guma nie zdarła się, nie ma guza. Staram się często utrzymywać ciśnienie w oponach więc pewnie i to trochę pomogło, rant ochronny opony uderzył o rant felgi ale nie ucierpiał, podejrzewam że gdyby nie szybki skręt kiera to już byłyby dodatkowe koszty.pelton pisze:pelton pisze: no dopiero później zobaczyłem![]()
dlatego nie zakładam jeszcze letniego obuwia... uważajcie na krzyżówkę Ślężna z Armii Krajowej we Wrocławiu![]()
dziękimayday198x pisze:Bardzo ładny wynik, napewno na temat zerknę jeszcze nie jeden raz pozdrawiam
mayday198x pisze: pare razy widziałem auto na mieście
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości