Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
taka blaszke mozna samemu w pol godziny zrobic ;]Biperr0 pisze:http://moto.allegro.pl/item815651346_sh ... _golf.html
no czym tu się dzielić dostałeś zdjęcia które pokazują wszystko...odrobina pomyślunku i masz gotowe... czy to dla wodzików czy linek... A zapewne jak byś dostał wymiary to i tak byś miał 1000 wątpliwości jak to zrobić... Kup gotowe będzie najlepiej, albo zapłać komuś niech Ci zrobi...Szkoda że tu się nikt nie odzywa.Każdy ma ale nie chce się podzielić....
zapinki w np. starych Mercedesach były takie samefinch pisze:Spokojnie, jeż wymyśliłem jak zdjąć wymiaryZauważyłem że jeden element jest identyczny jak seria(mam na myśli ten metalowy wodzik) z tą różnicą że różnią się zakończeniami. Więc AutoCAD i jazda.
Zastanawia mnie tylko skąd zdobyć "zapinki"(nie wiem jak to się fachowo nazywa) które zakłada się na główki w łapach. Kiedyś coś takiego widziałem w maszynach rolniczych ale nigdy w sklepach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości