wygłuszone drzwi- woda
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wygłuszone drzwi- woda
Mam wygłuszone drzwi matami bitumicznymi, a mimo to leci woda z pod nich i pod dywanik, próbowałem podgrzać lepiej docisnąć lecz nic nie daje, nie mam koncepcji na to
wygłuszone drzwi- woda
Jesteś pewien , że to przez drzwi ? , nie masz zatkanych tych kanałów odpływowych w drzwiach ?
Zobacz sobie w tych tematach :
viewtopic.php?t=199390" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mk2.vwgolf.pl/porada22.html" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=16787" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz szyberdach ? , bo często woda przelatuje przez otwory pomiędzy drzwiami i błotnikiem
Zobacz sobie w tych tematach :
viewtopic.php?t=199390" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mk2.vwgolf.pl/porada22.html" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=16787" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz szyberdach ? , bo często woda przelatuje przez otwory pomiędzy drzwiami i błotnikiem
KUPIĘ KONSOLE VOTEX !!!
wygłuszone drzwi- woda
otwory odprowadzające wodę z drzwi czyste, drożne, szyberdachu nie mam, lałem wodę zraszaczem i widać jak poda dostaje się z pod wygłuszenia i na uszczelkę drzwi gdzie później pod plastik progu i pod dywaniki
wygłuszone drzwi- woda
na zewnątrz, a jak jest orginalnie? rozbierałem kilka aut i zawsze było na zewnątrz i przykręcany boczek
wygłuszone drzwi- woda
czyli w sumie masz dobrze, najwidoczniej te maty nie są super wodoszczelne, możesz spróbować po rancie zalepić jakimś klejem montażowym
wygłuszone drzwi- woda
właśnie sprawdzam szczelność lewych drzwi i woda leje się nie miłosiernie, mam zamiar zerwać to wszystko i położyć coś innego tylko nie wiem co będzie odpowiednie
wygłuszone drzwi- woda
ja tam to dobrze odtłuściłem, i przykleiłem na taśmę dwustronną taką grubszą folię i trzyma mi do dziś
wygłuszone drzwi- woda
mam też taki zamiar zrobić przykleić grubą folie na klej, a woda leje mi się przez uszczelkę szyby zewnętrznej tej na dole po prostu w niektórych miejscach źle dolega do szyby, a nigdzie nie można kupić brak dostępności
wygłuszone drzwi- woda
nooo mam to samo tylko w tylnej furtce... nawet próbowałem podgrzać tą uszczelkę ale nic to nie dało...
wygłuszone drzwi- woda
tak a już w serwisie nie dostępne tak jak i zamienniki, będę szukał używki mało zmęczonej