Szyba pasażera nie odsuwa się.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Witam
Mam problem w golfie 2.0. Nie odsuwa mi się szyba tylna od strony kierowcy, podświetlenie jest przy zablokowanych i odblokowanych ale szyba ani rusz, ani przednim ani tylnym przyciskiem, z kluczyka tez nie działa. Silniczek jest kable podpięte. Ma ktoś może schemat tych kostek który kabel od czego jest???
Mam problem w golfie 2.0. Nie odsuwa mi się szyba tylna od strony kierowcy, podświetlenie jest przy zablokowanych i odblokowanych ale szyba ani rusz, ani przednim ani tylnym przyciskiem, z kluczyka tez nie działa. Silniczek jest kable podpięte. Ma ktoś może schemat tych kostek który kabel od czego jest???
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Powtarzam pytanie.;| najlepiej jakby ktoś pokazał jakiś schemacik kostek albo napisał który kabelek od czego
- misio127
- Użytkownik
- Kontakt:
poruszaj kablami przy kostce w słupku tylnym, ostatnio też tak miałem szukałem, szukałem i okazało się żę jak poruszałem kostką to zaczeło coś łączyć.
viewtopic.php?f=88&t=425738
Sprzedam Tunel Vento, mocowanie tunelu USA:->do niewielkiej negocjacji;)
viewtopic.php?f=119&t=480099&p=5770716& ... l#p5770716
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Re: Szyba pasażera nie odsuwa się.
Ale to na każdą szybe jest osobny bezpiecznik??? w którym miejscu dokładnie są te kostki w słupku???
Jak otworzysz drzwi zobaczysz przelotkę instalacji w gumowej harmonijce. Potrafią w nich pękać przewody między słupkiem B a drzwiami. Czasem się wsuwka może obłamać.
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Sprawdzane było same łączenie pod gumą i wszystko ok, muszę jeszcze raz zagłębić się dalej.
Czasami jest problem z przednią szybą pasażera, nie chce się otwierać ani zasuwać, raz działa raz nie działa:/
Czasami jest problem z przednią szybą pasażera, nie chce się otwierać ani zasuwać, raz działa raz nie działa:/
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Re: Szyba pasażera nie odsuwa się.
Okazało się że przy kostce żółty gruby kabel się zerwał, lutowany był już parę razy co widać było po nim i po innych, przy okazji urwał się cienki kabelek odpowiadający za dosuwanie i odsuwanie z kluczyka, ciemno było i nie chciało się tego robić już, a pozatym narazie to niepotrzebne jest