Jak dokręcić poduszkę w kierce drga???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Siema,
mam problem z poduszka w kierce w mk 4 kierownica 4 ramienna i drga poduszka mozną nią ruszać góra, dół jak ją dokręcic albo wykręcić i co zrobić żeby nie drgała, jest po prostu luźna ?
mam problem z poduszka w kierce w mk 4 kierownica 4 ramienna i drga poduszka mozną nią ruszać góra, dół jak ją dokręcic albo wykręcić i co zrobić żeby nie drgała, jest po prostu luźna ?
Choćbym Pędził Ciemną Doliną, Zła Się Nie Ulęknę Bo Halogen W Golfie MymTkwi
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
Diesel musi dymić ! A na gaz to kuchenki
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
kolego a gdzie ? bo szukajka czerwona od wpisywanie ;P i nic ;p jest tylko demontaż a ja pytam jak zrobić i co zrobić żeby nie drżała ;P
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Jak dokręcić poduszkę w kierce drga???
Jak zdemontowałeś to trzeba popodginać te blaszki czy tam haczyki, na których się trzyma albo coś podłożyć pod nią, podkleić pianką czy czymś nic innego nie wymyśli się.szybkivw pisze:kolego a gdzie ? bo szukajka czerwona od wpisywanie ;P i nic ;p jest tylko demontaż a ja pytam jak zrobić i co zrobić żeby nie drżała ;P
Może ktoś przy niej majstrował przed tobą i coś nie założył.
majstrował na pewno. bo była wymieniana.. dobra to będe sciągał ją, lepiej odłączyć aku żeby wrazie odłączenia kabla nie wywaliło mi kontrolki ? czy to nie ma znaczenia? i tak i tak będzie walić po oczach ?
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
Po odpięciu odczekaj chwilę zanim odepniesz, bo ja jak odpinałem od razu poduche mimo odpięcia aku to i tak błąd wywalało później
Numquam Desperaveris...
już po krzyky nie musiałem odpinać poduchy, podginałem blaszki i jest gicior przy okazji guzik ręcznego podkleiłem żeby nie drżał i zapięcie od pasów pasażera dziękować za instrukcje!!!
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
TDI ASZ+++ 290KM 540NM