rniestroj, nic wielkiegorniestroj pisze:Widać tam jakiś otwór. czy mogę tak z tym autem jeździć? Czy tam czegoś brakuje?

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
rniestroj, nic wielkiegorniestroj pisze:Widać tam jakiś otwór. czy mogę tak z tym autem jeździć? Czy tam czegoś brakuje?
rniestroj pisze: Zając chyba zbiegł z miejsca zdarzenia, bo go nie znalazłem
no a jakby ktoś zobaczył i spisał numer to kara za kłusownictwo - bo zwierzyna łowna pozyskana inną metoda niż legalne polowanie to kłusownictwoWhyMe? pisze:Ty zamiast na auto patrzeć to za zającem trzeba było
No niestety takie mamy przepisy, moim zdaniem trochę to nieuczciwegrg474 pisze:no a jakby ktoś zobaczył i spisał numer to kara za kłusownictwo - bo zwierzyna łowna pozyskana inną metoda niż legalne polowanie to kłusownictwoWhyMe? pisze:Ty zamiast na auto patrzeć to za zającem trzeba było
Hmm, prorok czy co?Szymon Jarosz pisze:mijasz znak drogowy ostrzegajacy o zwierzetach na drodze
niestety nie - ja nie tak dawno temu hamowałem z duużej prędkości w nocy (znaku nie było) ale za to jeleń i owszem na poboczu a że mnie tknęło to hamulec w podłogę - bydlę wyszło a ze już trochę udało mi się zwolnić to hamując uciekałem na pobocze - efekt - stanąłem tak ze bydle przez szybę boczną kierowcy zaglądało mi do auta.Szymon Jarosz pisze:Napisalem tak poniewaz ,to taka Polska rzeczywistosc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości