Objawy jakie mam to twarde weze i jak odkrece korek to wywala mi plyn nie wiem jak jest w innych golfach ale wg mnie to jak sie odkreci to powinno aby psiknac jak sie napoj odkreca

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Szlak wie co to było za 50zeta,ale na pewno nic porządnego.Jak masz kupować,to kup Elring,Victor Reinz,albo Goetze.ziabka89 pisze:Uszczelka kolo 50 zł kosztowała
Sorry,ale zadajesz pytania rodem z kosmosu...ziabka89 pisze:Jaka ona byla orginalna.
Odpal dziada na chwilę i niech pochodzi z odkręconym nawet,tak żeby lekką temperaturę złapał i para zaczęła lecieć ze zbiorniczka.Później wsadź niucha w zbiorniczek i niuchaj,czy śmierdzi spalinamiziabka89 pisze:twarde weze i jak odkrece korek to wywala mi plyn
Instrukcja serwisowa VW nie podaje takich rzeczy,jedynie katalog części.ziabka89 pisze:Czasami ktos posiada ksiazki serwisowe to tam moglo by pisac.
Ja bym nie ryzykował na gorącym silniku. Ciśnienie robocze w układzie ma być chyba 1,7 bara, czyli wąż chłodnicy da się ścisnąć ręką ale z użyciem siły. Jeżeli jest więcej, to warto spróbować wymienić korek od zbiorniczka.ziabka89 pisze:wg mnie to jak sie odkreci to powinno aby psiknac jak sie napoj odkreca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości