Nie działa podświetlanie licznika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Nie działa podświetlanie licznika
Co to oznacza?krissMK4 pisze:Czyli potrzebujesz licznika z analogową kontrolką poduszek
Jak rozpoznać te liczniki?
To jest imo2?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
dziewiąty znak z numeru licznika ma być "2"furek55 pisze:krissMK4 napisał(a):
Czyli potrzebujesz licznika z analogową kontrolką poduszek
Co to oznacza?
To jest imo2?
Czyli mam imo2.Qto pisze:dziewiąty znak z numeru licznika ma być "2"furek55 pisze:krissMK4 napisał(a):
Czyli potrzebujesz licznika z analogową kontrolką poduszek
Co to oznacza?
To jest imo2?
- Qto
- _
- Kontakt:
to "2" o którym piszę wyżej to akurat oznacza analogową kontrolkę poduch...co do immo to tak, masz immo 2
Dziękuję:)Qto pisze:to "2" o którym piszę wyżej to akurat oznacza analogową kontrolkę poduch...co do immo to tak, masz immo 2
http://allegro.pl/licznik-passat-b5-3bo ... 46359.html" onclick="window.open(this.href);return false; + ogarnięta osoba która ci wgra wsad np ten http://www15.zippyshare.com/v/84910779/file.html" onclick="window.open(this.href);return false; i masz szafę za niewielkie pieniądze aby zakładasz swoje tarcze i swoją obudowę przednią (szybke)
krissMK4, 3B0 920 822 - czyli licznik passat nie ma analogowych poduch i abs
pomijam problem kontrolki ASR

Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

nie zrozumiałeś mnie - on enie mają analogowych kontrolek - testowałem
wg mnie 3B 920 822/922 jest odpowiednikiem 1J0 920 825
odpowiednikiem 3B0 92 825 jest 1J 920 826 z tym że w tym przypadku eprom nie do końca odowiada z passata trzeba wykorzystać ścieżki odowiadające z temp płynu i ilość paliwa (inne wychylenie wskazówki
wg mnie 3B 920 822/922 jest odpowiednikiem 1J0 920 825
odpowiednikiem 3B0 92 825 jest 1J 920 826 z tym że w tym przypadku eprom nie do końca odowiada z passata trzeba wykorzystać ścieżki odowiadające z temp płynu i ilość paliwa (inne wychylenie wskazówki
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

To ja już nie wiem jak to jest , miałem poprzednie zegary z paska , kolega mi zainstalował wsad od golfa i poduchy były analogowe , już nie pamiętam jak to było bo je sprzedałem ,
Mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie posiadam kontrolkę otwartego bagażnika i czy ona była aktywna we wszystkich modelach? U mnie ni działa.
Zaznaczę, że światło w bagażniku działa i zamek centralny się otwiera prawidłowo.
Zaznaczę, że światło w bagażniku działa i zamek centralny się otwiera prawidłowo.
- Qto
- _
- Kontakt:
poczytaj viewtopic.php?p=5038497#p5038497" onclick="window.open(this.href);return false;