VAg nie łączy się z poduszkami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Koledzy namieszałem i potrzebuję pomocy ! mam problem z moją świeżo nabyta Octavią II otóż strasznie chrobotał mi jeden z silniczków climatronika więc rozebrałem schowek aby zobaczyć który robi problemy
przy rozbieraniu schowka odłączyłem wtyczkę od wyłącznika poduszek pasażera
no i pech chciał że przekręciłem zapłon na odłączonym przełączniku złapało błąd i pali mi się kontrolka poduszek na zegarach co gorsza nie mogę vagiem połączyć się z poduszkami mam dwa kable żaden z nich nie łaczy się z Jaśkami zarówna na vagu 3,11 jak i na 4,9 vcds lite tez się nie łączy
z silnikiem działa bez problemu ale pozostałe moduły nie chodzą czy ktoś może mi pomóc ?? przeczytałem wiele tematów ale nic konkretnego nie znalazłem
z góry dzięki
przy rozbieraniu schowka odłączyłem wtyczkę od wyłącznika poduszek pasażera
no i pech chciał że przekręciłem zapłon na odłączonym przełączniku złapało błąd i pali mi się kontrolka poduszek na zegarach co gorsza nie mogę vagiem połączyć się z poduszkami mam dwa kable żaden z nich nie łaczy się z Jaśkami zarówna na vagu 3,11 jak i na 4,9 vcds lite tez się nie łączy
z silnikiem działa bez problemu ale pozostałe moduły nie chodzą czy ktoś może mi pomóc ?? przeczytałem wiele tematów ale nic konkretnego nie znalazłem
z góry dzięki
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)
octavia II to brat mk5 i a3 8P - vagiem tego nie ruszysz VCDS dopiero
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
mam vcds lite i też poduszek nie rusza
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)
poczytaj sobie najpierw co potrafi ten twój VDCS lite jak nie jest zarejestrowanyNeoarti pisze:mam vcds lite i też poduszek nie rusza
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
czyli trzeba go aktywować jak vaga ? bo vaga mam w wersji full a z poduszkami się nie łączy myślisz że aktywacja vcdsa pomoże ?
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Nie chodzi tu o nazwe programu a o to po czym idzie diagnoza.
Twoj kabele diagnozuje po lini K a tu poduszki sa po CANie czego Twoj kabelek nie obsluguje.
Twoj kabele diagnozuje po lini K a tu poduszki sa po CANie czego Twoj kabelek nie obsluguje.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
a jak Skodzina po FL to chyba też nie każdym fejsem CANowym się ruszy...
Re: VAg nie łączy się z poduszkami
i tak się do Ciebie odezwę po chcę żebyś ni dodał kilka kucy przy 105 idzie spaćedzio pisze:jak na can to tak ,jak już uds to nie wszystkim.