Golf 3 1.8 jak podl kable do czujnikow oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam! mam golfa 3 benzyna gaz i chcialbym wiedziec ktory kabel do ktorego czujnika podłaczyc w podstawie oleju bo odebralem samochod od mechanika i wydaje mi sie ze pomylil kable gdyz kontrolka oleju pika i gasnie dopiero przy ponad 30tys obrotow. Pozdrawiam.
przewód niebiesko czarny czujnik brązowy żółty przewód czujnik biały
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Re: Golf 3 1.8 jak podl kable do czujnikow oleju
Ok dzieki wielkie! tak mam podlaczone. Jest tez trzeci "czujnik"(nie wiem czy to jest czujnik czy cos innego) w podstawie filtra do ktorego nie jest podlaczony zaden kabel. Pytanie czy powinien byc???
- Andrzej4286
- TYLKO VW
otseito, jezeli nie masz mfa w golfie to tak ma być, jeżeli miał byś mfa to ten 3 czujnik odpowiada za wskazania temperatury oleju na wyświetlaczu
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paweł Marek
- V.I.P.
jeśli niema MFA to czujnika do MFA też niema, wisi sobie tylko kabel z wtyczką
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Andrzej4286
- TYLKO VW
ale zdążyło mi sie ze mfa nie było a czujnik byl wkręcony w podstawie wiec nigdy nie wiadomo co możne nas zaskoczyć w golfie
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok dzieki wielkie za pomoc:) czyli kabelek musi zwisac i tyle;d