Problem z elektryka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Problem z elektryka
Witam, wiem,ze ten temat pewnie nie raz byl poruszany lecz nie umiem nic znalesc na ten temat dlatego sprawa wyglada tak : mam problem z elektryka w mooim golfie 3 a mianowicie, gdy slucham radia jest takie "cykanie" w glosnikach, te cykanie narasta gdy jade szybciej gdy stoje w miejscu jest ok nie ma tego spiecia, sprawdzalem juz mase itp. i nie mam pomyslu co to moze byc, moze ktos mial juz podobny problem i mzoe pomoc ? a drugie pytanie to czy jak wymienilem oryginalne radio na powiedzmy clariona, mozna wyciagnac oryginalna tube oraz eguraizel noki ? bo ostatnio gdy chcialem wyciagnac tube oryginalna to glosniki w ogole nie graly, radio sie wlaczalo ale jak by sygnal nie szedl.
Problem z elektryka
Zdemontować możesz , ale wtedy musisz instalację z tego Clariona sobie prowadzić do głośników , bo w ORI to jeden system i jest ze sobą powiązany,
Co do cykania , to występuje ono na Twoim - ORI radiu czy na czymś innym ?
Możesz podmienić radio na podobne z VW , lub sprawdzić czy przypadkiem nie masz gdzieś przebicia na kablach WN , lub aparacie zapłonowym ... miałem już taki przypadek , że wadliwa instalacja zapłonowa w aucie robiła takie akcje , jak trzaski , albo rytmiczne stukanie podczas słuchania audycji .
Co do cykania , to występuje ono na Twoim - ORI radiu czy na czymś innym ?
Możesz podmienić radio na podobne z VW , lub sprawdzić czy przypadkiem nie masz gdzieś przebicia na kablach WN , lub aparacie zapłonowym ... miałem już taki przypadek , że wadliwa instalacja zapłonowa w aucie robiła takie akcje , jak trzaski , albo rytmiczne stukanie podczas słuchania audycji .
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Mały gagatek
Re: Problem z elektryka
wlasnie ten problem,ze wystepuje jak i na ORi tak i na clarionie.
Chcialem juz oddac do elektryka aby zlokalizowal mi usterke ale pewnie taki zabieg bedzie troche kosztowal
Chcialem juz oddac do elektryka aby zlokalizowal mi usterke ale pewnie taki zabieg bedzie troche kosztowal