Ori. alarm/centrlany zamek XX JAHRE a pilot
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam problem z ori. alarmem/centralnym z golf iii XX JAHRE sterowanym z pilota.Konkretnie ze z dnia na dzien nie reguje centralny na pilot , tzn. nie otwiera ani nie zamyka, probowalem drugiego pilota ale bez zmian. Kluczykiem dziala bez zarzutu.
Centrlaka to Votex.
Orientuje sie ktos gdzie mozna szukac przyczyny?
pozdrawiam
Mam problem z ori. alarmem/centralnym z golf iii XX JAHRE sterowanym z pilota.Konkretnie ze z dnia na dzien nie reguje centralny na pilot , tzn. nie otwiera ani nie zamyka, probowalem drugiego pilota ale bez zmian. Kluczykiem dziala bez zarzutu.
Centrlaka to Votex.
Orientuje sie ktos gdzie mozna szukac przyczyny?
pozdrawiam
Może od najbardziej kuriozalnej - wymiana baterii w pilocie....
skaktus,
nie dziala ani jeden ani drugi to raczej nie mozlwie zeby 2 padly
nie dziala ani jeden ani drugi to raczej nie mozlwie zeby 2 padly
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
To sprawdzić czy jest zasilanie i masa centralki, czy nie odpięły się przewody od centralki do pompki (szukając po przewodach) - no więc takie podstawy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
luki007, szukaj centralki Votexa, staraj sie znaleźć na niej jaki to konkretny model i potem instrukcje w necie, licz się z tym że nie uda się uruchomić to już staroć niewielka strata założysz sobie cokolwiek nowego.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
dokladnie czesto lepiej jest wlozyć coś nowego niż kombinować sterowanie CZ masz plusem w mk3 wiec kup sterownik i po klopocie lub wymien alarm, schemat Ci nie jest potrzebny wypnij kostke wez probowke i sprawdzaj kable pojedynczo od czego sa
Paweł Marek,
z centralka jest wsio ok bo mam jeszcze jedna identyczna , podmienilem i bez zmian .
poszukam zasilania i masy itd
z centralka jest wsio ok bo mam jeszcze jedna identyczna , podmienilem i bez zmian .
poszukam zasilania i masy itd