Kable za licznikiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Kable za licznikiem
Witam ostatnio grzebałem troszkę przy zegarach i zobaczyłem kilka wtyczek kabli za zegarami na dole po lewej stronie chciałbym się dowiedzieć od czego te kable są i jak powinny być podłączone otóż było ciemno jeden kabel odłączyłem i na ślepo podłączyłem a potem się okazało że licznik mi cały miga jak załączam kierunkowskaz dodam iż grzebałem jeszcze przy liczniku ale zaraz będę miał nowy bo zakupie od kolegi z forum.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kable za licznikiem
kable potrzebne są do przekazania prądu od źródła do odbiornika...Djpawssio pisze:chciałbym się dowiedzieć od czego te kable są
...tak na poważnie to daj fotkę tych wtyczek, napisz kolory kabli...dobrze jakbyś podał rocznik auta, po prostu są potrzebne jakieś informacje.
-
- Mały gagatek
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Kable za licznikiem
Ja nie wierzę własnym oczom! Koledzy potem proszą o radę? Bez znajomości chociaż podstaw Golfa rozpinają złącza?Djpawssio pisze:chciałbym się dowiedzieć od czego te kable są i jak powinny być podłączone otóż było ciemno jeden kabel odłączyłem i na ślepo podłączyłem a potem się okazało...
Trafi Kolega na ważne przewody, np do immo - będzie potrzebne sporo kasy...
-
- Mały gagatek