PS. Jeśli źle umieściłem temat lub coś w tym stylu to bardzo przepraszam. Jestem nowym uzytkownikiem i jeszcze do końca nie odnalazłem się na stronie

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- dostępnosć jest. Cena - ok. 80zł za synchronizator II biegu. No i kupa roboty.Maćkooo pisze:Ale to juz kupe roboty i nawet nie wiadomo czy da sie to zrobic w 100%, gdyz nie wiadomo jak jest na rynku z dostepnoscia synchronizaotrów
Hmm kupa roboty. Działałeś w tym zakresie ?Lipek81 pisze:- dostępnosć jest. Cena - ok. 80zł za synchronizator II biegu. No i kupa roboty.
- nie, nie działałem. Ale rozebranie i złożenie skrzyni to nie jest prosta rzecz moim zdaniem. Popratrz na www.brokevw.com - tam masz zdjęcia jak rozebrać skrzynię. Potrzebna jest wiedza, narzędzia ale też chyba informacje - np. dotyczące luzów wewnątrz mechanizmów skrzyni. Nie wiem, czy w skrzyniach tych luzy są regulowane, ale jeżeli tak, to wypadałoby znać ich wartości i skrzynię tak poskładać, aby prawidłowo działała.Maćkooo pisze:Hmm kupa roboty. Działałeś w tym zakresie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości