ile kosztuje uzywany komputer?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: Qto, VIP

Awatar użytkownika
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 59
Rejestracja: pn lut 05, 2007 19:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Kontakt:

ile kosztuje uzywany komputer?

Post autor: szymasss » pt kwie 06, 2007 16:34

Witam. mam pytanko, ile na serio kosztuje komputer do golfa?? ile uzywany, a ile nowy?? bo mój mechanik mówi, ze komputer szwankuje i mozna by było go wymienic na inny i mówi, że koszt używanego waha się w granicach 700 zł a nówki od 3 do 4 tyś PLN :kac: tymczasem na allegro widze, że te kompy wahają się w granicach 250 - 300 PLN :-k
więc teraz nie wiem kto ma rację???


[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url][img]http://avatars.jurko.net/uploads/avatar_8165.gif[/img]

jak się ru..ać to bez gaci!!!

Awatar użytkownika
pszczyna
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Posty: 2555
Rejestracja: śr lut 08, 2006 21:54
Lokalizacja: Pszczyna .Śląsk
Kontakt:

Post autor: pszczyna » pt kwie 06, 2007 19:06

Radził bym zrobić konsultację z innym mechanikiem a dopiero później martwić się komputerem



Awatar użytkownika
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 59
Rejestracja: pn lut 05, 2007 19:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Kontakt:

Post autor: szymasss » pt kwie 06, 2007 19:48

z innym mechaniorem skonsultuję się na pewno, ale chce wiedziec mniej więcej jakie są realne ceny, żeby w razie W wiedzieć co i jak...


[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url][img]http://avatars.jurko.net/uploads/avatar_8165.gif[/img]

jak się ru..ać to bez gaci!!!

kamil.wilk
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 114
Rejestracja: sob mar 25, 2006 22:11
Lokalizacja: kraków-gorlice. bardziej kraków obecnie
Kontakt:

Post autor: kamil.wilk » pt kwie 06, 2007 20:33

Hej.

Ja miałem jak się okazało uszkodzony komp w moim golfiku i okazało się żę to dało się naprawić.
Auto mi gasło i rozładowywał aku.
Koszt naprawy wyniósł 30 żł.
Miałem uszkodzoną diode w komputerze.
Może da się naprawić???



Awatar użytkownika
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 59
Rejestracja: pn lut 05, 2007 19:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Kontakt:

Post autor: szymasss » pt kwie 06, 2007 20:57

hmmm nom a gdzie to moge ewentualni9e naprawić??? bo chyba nie kazdy serwis się tym zajmuje lub wie jak to zrobić???


[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url][img]http://avatars.jurko.net/uploads/avatar_8165.gif[/img]

jak się ru..ać to bez gaci!!!

kamil.wilk
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 114
Rejestracja: sob mar 25, 2006 22:11
Lokalizacja: kraków-gorlice. bardziej kraków obecnie
Kontakt:

Post autor: kamil.wilk » pt kwie 06, 2007 21:03

szymasss pisze:hmmm nom a gdzie to moge ewentualni9e naprawić??? bo chyba nie kazdy serwis się tym zajmuje lub wie jak to zrobić???
Pojedź do dobrego elektryka samochodowego i on jesli sam nie robi to napewno kogoś poleci.
Skoro w Krakowie naprawiają to w Poznaniu też na 100 %.
Pozdrawiam



Awatar użytkownika
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 59
Rejestracja: pn lut 05, 2007 19:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Kontakt:

Post autor: szymasss » sob kwie 07, 2007 09:51

ok zobacze co da się zrobić bo ogólnie chodzi o to że auto cięzko odpala tzn musze dłuuuugo kręcić zanim załapie a i tak czasem sobie zgasnie sucks ...


[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url][img]http://avatars.jurko.net/uploads/avatar_8165.gif[/img]

jak się ru..ać to bez gaci!!!

Awatar użytkownika
KamilW
Forum Master
Forum Master
Posty: 1761
Rejestracja: wt lut 07, 2006 21:22
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Post autor: KamilW » sob kwie 07, 2007 11:49

Co do kosztow kompa, to trzeba dobrze szukac, czasem mozna za bezcen kupic bo sie ktos pozbywa. Ale trzeba trafic na okazje. Ogolnie powinienes sie zmiescic do 300 zl.



Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości