Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
E tam. Moim zdaniem właśnie trzeba  iść w nietuzinkowe projekty a nie robić auto na jedno kopyto.  

no właśnie, a nie "odgapiac" wzór felg od kogoś ...patryk173 pisze: trzeba iść w nietuzinkowe projekty

Re: Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Najlepiej niech każdy golf na santach jeździKoJ@K pisze:no właśnie, a nie "odgapiac" wzór felg od kogoś ...patryk173 pisze: trzeba iść w nietuzinkowe projekty

jeszcze jeden halogen mi został do kupienia  ale już gotowa do wstawienia
  ale już gotowa do wstawienia  lecz fundusze nie pozwalają bo obiektyw muszę kupić i pare gratów do studia. Właśnie mam kilka gratów już w garażu w sumie to wszystkie już na nowy sezon ;D oprócz koła ;D i AIRa
 lecz fundusze nie pozwalają bo obiektyw muszę kupić i pare gratów do studia. Właśnie mam kilka gratów już w garażu w sumie to wszystkie już na nowy sezon ;D oprócz koła ;D i AIRa  i auto bedzie ostro inne i totalnie oryginalne żeby własnie nie było oklepane typu albo dokładki v6 itp.. będzie inaczej ale też oryginalnie.
 i auto bedzie ostro inne i totalnie oryginalne żeby własnie nie było oklepane typu albo dokładki v6 itp.. będzie inaczej ale też oryginalnie.
a tak gada moje v5 z v8 która dostała przelocik 2.5"
 która dostała przelocik 2.5"
[youtube][/youtube]

ale już gotowa do wstawienia
  ale już gotowa do wstawienia  lecz fundusze nie pozwalają bo obiektyw muszę kupić i pare gratów do studia. Właśnie mam kilka gratów już w garażu w sumie to wszystkie już na nowy sezon ;D oprócz koła ;D i AIRa
 lecz fundusze nie pozwalają bo obiektyw muszę kupić i pare gratów do studia. Właśnie mam kilka gratów już w garażu w sumie to wszystkie już na nowy sezon ;D oprócz koła ;D i AIRa  i auto bedzie ostro inne i totalnie oryginalne żeby własnie nie było oklepane typu albo dokładki v6 itp.. będzie inaczej ale też oryginalnie.
 i auto bedzie ostro inne i totalnie oryginalne żeby własnie nie było oklepane typu albo dokładki v6 itp.. będzie inaczej ale też oryginalnie.a tak gada moje v5 z v8
 która dostała przelocik 2.5"
 która dostała przelocik 2.5"[youtube][/youtube]
Ciesze się że się podoba  jak tylko zrobiłem przelot tak do tej pory ciągle wkręcam go na obroty nie da się tego opisać ale ciągle chce go słyszeć ;D myślałem że mi przejdzie po kilku jazdach ale to jest już choroba.
 jak tylko zrobiłem przelot tak do tej pory ciągle wkręcam go na obroty nie da się tego opisać ale ciągle chce go słyszeć ;D myślałem że mi przejdzie po kilku jazdach ale to jest już choroba.

jak tylko zrobiłem przelot tak do tej pory ciągle wkręcam go na obroty nie da się tego opisać ale ciągle chce go słyszeć ;D myślałem że mi przejdzie po kilku jazdach ale to jest już choroba.
 jak tylko zrobiłem przelot tak do tej pory ciągle wkręcam go na obroty nie da się tego opisać ale ciągle chce go słyszeć ;D myślałem że mi przejdzie po kilku jazdach ale to jest już choroba.Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
W klekocie niestety nie ma takiej poezji, a przy dłuższych trasach, dystansach z większymi prędkościami to łep odpadał !! 
A ogólnie podczas jazdy to uciążliwie jest, bardzo głośno rrrrryczy ?

A ogólnie podczas jazdy to uciążliwie jest, bardzo głośno rrrrryczy ?

Nie heeheh to nie 1.4 na przelocie ze sportowym tlumikiem  typu krzak. W srodku jest jeszcze fajniej jak na zewnatrz jak jeździsz normalnie to nikt nie rozróżnia serii od pomodzonej wersji. W trasy latam i dlugie tez i nawet przy 220km jest fajnie nie buczy tylko warkocze jest kulturalnie i nie jest totalnie upierdliwe a wwrecz przeciwnie. Kazdemu polecam.

bo inwestuje w sprzęt foto  w sumie to od wczoraj się wziąłem za robote Borewicza jest już na seryjnym zawiasie i seryjnych kołach całe wnętrze jest rozbierane i autko leci do elektryka w piątek na wymianę mikrostyków drzwi i naprawę tempomatu oraz pamięci foteli. Przy okazji zrobię wygłuszenie drzwi pod CA no i  licznik na biało w końcu. Następnie oklejam na nowo boczki czarnym materiałem Góra boczków oraz kierownicę a potem montaż odkładanej na ostatnią chwilę kamery cofania itd.. jedno pociąga za sobą drugie powolutku bedziemy teraz robierać i montowac wszystko co tyle czasu od końca sezony zbierałem. Nie spiesze się bo siana mało no i trzeba to z głową zrobić wszystko
 w sumie to od wczoraj się wziąłem za robote Borewicza jest już na seryjnym zawiasie i seryjnych kołach całe wnętrze jest rozbierane i autko leci do elektryka w piątek na wymianę mikrostyków drzwi i naprawę tempomatu oraz pamięci foteli. Przy okazji zrobię wygłuszenie drzwi pod CA no i  licznik na biało w końcu. Następnie oklejam na nowo boczki czarnym materiałem Góra boczków oraz kierownicę a potem montaż odkładanej na ostatnią chwilę kamery cofania itd.. jedno pociąga za sobą drugie powolutku bedziemy teraz robierać i montowac wszystko co tyle czasu od końca sezony zbierałem. Nie spiesze się bo siana mało no i trzeba to z głową zrobić wszystko

w sumie to od wczoraj się wziąłem za robote Borewicza jest już na seryjnym zawiasie i seryjnych kołach całe wnętrze jest rozbierane i autko leci do elektryka w piątek na wymianę mikrostyków drzwi i naprawę tempomatu oraz pamięci foteli. Przy okazji zrobię wygłuszenie drzwi pod CA no i  licznik na biało w końcu. Następnie oklejam na nowo boczki czarnym materiałem Góra boczków oraz kierownicę a potem montaż odkładanej na ostatnią chwilę kamery cofania itd.. jedno pociąga za sobą drugie powolutku bedziemy teraz robierać i montowac wszystko co tyle czasu od końca sezony zbierałem. Nie spiesze się bo siana mało no i trzeba to z głową zrobić wszystko
 w sumie to od wczoraj się wziąłem za robote Borewicza jest już na seryjnym zawiasie i seryjnych kołach całe wnętrze jest rozbierane i autko leci do elektryka w piątek na wymianę mikrostyków drzwi i naprawę tempomatu oraz pamięci foteli. Przy okazji zrobię wygłuszenie drzwi pod CA no i  licznik na biało w końcu. Następnie oklejam na nowo boczki czarnym materiałem Góra boczków oraz kierownicę a potem montaż odkładanej na ostatnią chwilę kamery cofania itd.. jedno pociąga za sobą drugie powolutku bedziemy teraz robierać i montowac wszystko co tyle czasu od końca sezony zbierałem. Nie spiesze się bo siana mało no i trzeba to z głową zrobić wszystkoBora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Żeby nie było, że nic się nie dzieje to tak jak mówiłem walczy elektryk z mikrostykami zamków tempomatem oraz pamięcią foteli no i programuje RKM. Ja następnie jak się uda to dziś jeszcze założę kamerę cofania, wyprałem boczki i przygotowałem do obszycia nowa skórą, pozbyłem się ryglów z drzwi wyposarzyłem sie w dystanse 5mm na front dzięki Czerwiakowi, kupiłem nowe teleskopy bagażnika no i robimy auto otwieranie bagażnika, do wydechu środek i zaraz będziemy polerować i montować oświetlenie pod nogi i uszczelniać zawiasy itp...