[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
- golfer_1984
- VW Baron 
- Kontakt:
Golfik był jednym z najładniejszych na forum  Ale mam nadzieje że nowy właściciel się nim dobrze zaopiekuje jakmicab,
 Ale mam nadzieje że nowy właściciel się nim dobrze zaopiekuje jakmicab,  

MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
						GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
- micab
- Forum Master 
- Kontakt:
pojechał do zgorzelca, dokładnie chyba bogatynia, w zgorzelcu go kupiłem 2,5roku temu,
a kto go kupił, chyba nikt z forum, z tego co mówił nowy właściciel, jedne z pierwszych modów to będą czarne szyby z tyłu i podnieść zawias....

a kto go kupił, chyba nikt z forum, z tego co mówił nowy właściciel, jedne z pierwszych modów to będą czarne szyby z tyłu i podnieść zawias....
					Ostatnio zmieniony ndz kwie 13, 2008 21:48 przez micab, łącznie zmieniany 1 raz.

vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
						projekt mk1 moze czas ruszyc z kopyta? daVWid osiągnął ogólnopolski sukces błękitną perełką...Ale micab, ma chwilowo inną zabawkę
w twoim wykonaniu to może być strzał w dziesiątkę
					Ostatnio zmieniony ndz kwie 13, 2008 21:55 przez djtom, łącznie zmieniany 1 raz.

Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
i myślę że już nie będzie... pozatym uważam że to nie golf jest godny naśladowania a Micab i jego postawa co do modów, sporo namieszał swym mk3 na polskiej scenie, coraz więcej osób wróciło do grilla ze znaczkiem, coraz więcej osób zakłada VF, a to przecież m.in Micab był prekursorem tego stylu jeżeli chodzi o PL. Ja jestem dobrej myśli bo opis GG sugeruje jasno że będzie kolejne mk3 i napewno będzie tarło czym się da po ziemi i wyznaczało pewne trendy. Także 3ba iść do przodu i jestem pewien że ta zmiana będzie dobrą zmianą. A tak z innej beczki - czym będziesz na cult-style.de ?dejman pisze:myśle ze dla nie jednego z nas był ......... i nadal jest wzór do naśladowania

[img]http://grono.net.s3.amazonaws.com/gallery-80825977.jpg[/img]
						- 
				K I L L E R
- Forum Master 
- Kontakt:
- micab
- Forum Master 
- Kontakt:
na culta raczej jadę mercem, więc biedy nie będzie 
następnym autem będzie też mk3, tylko tym razem 20jahre tdi, już nawet takiego kupiłem, tylko że nie jest w mojej wymarzonej konfiguracji, bo 5d i fioletowy kolor, a ja wolałbym 3d i czerwony kolorek, dlatego się jeszcze waham czy rejestrować czy sprzedać, chociaż co raz bardziej się do niego przekonuje, trzeba poprawić kilka rzeczy i byłby całkiem ładny, zobaczymy....

następnym autem będzie też mk3, tylko tym razem 20jahre tdi, już nawet takiego kupiłem, tylko że nie jest w mojej wymarzonej konfiguracji, bo 5d i fioletowy kolor, a ja wolałbym 3d i czerwony kolorek, dlatego się jeszcze waham czy rejestrować czy sprzedać, chociaż co raz bardziej się do niego przekonuje, trzeba poprawić kilka rzeczy i byłby całkiem ładny, zobaczymy....
					Ostatnio zmieniony pn kwie 14, 2008 14:26 przez micab, łącznie zmieniany 1 raz.

vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,