Problem z odpalaniem GOLF 3 1.8 AAM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mechanik stwierdził że to może być jeszcze automat przy rozruszniku zobaczymy jutro

Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2012 19:48 przez psx2000, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: Problem z odpalaniem GOLF 3 1.8 AAM
Na dobry początek zmienił bym tak jak koledzy radzą kostke stacyjki kosztuje w granicach 3 dych a to może okazać się strzałem w 10  jej wymiana na pewno nie zaszkodzi
 jej wymiana na pewno nie zaszkodzi  ewentualnie daj rozrusznik do elektryka a nie rzeźbiarza który sprawdzenie rozrusznika kończy na wymianie tulejek. Niech sprawdzi czy nie jest przetarte uzwojenie albo czy czasem nie idzie prąd na obudowę (ja tak miałem- przebicie na wirniku)
 ewentualnie daj rozrusznik do elektryka a nie rzeźbiarza który sprawdzenie rozrusznika kończy na wymianie tulejek. Niech sprawdzi czy nie jest przetarte uzwojenie albo czy czasem nie idzie prąd na obudowę (ja tak miałem- przebicie na wirniku)

jej wymiana na pewno nie zaszkodzi
 jej wymiana na pewno nie zaszkodzi  ewentualnie daj rozrusznik do elektryka a nie rzeźbiarza który sprawdzenie rozrusznika kończy na wymianie tulejek. Niech sprawdzi czy nie jest przetarte uzwojenie albo czy czasem nie idzie prąd na obudowę (ja tak miałem- przebicie na wirniku)
 ewentualnie daj rozrusznik do elektryka a nie rzeźbiarza który sprawdzenie rozrusznika kończy na wymianie tulejek. Niech sprawdzi czy nie jest przetarte uzwojenie albo czy czasem nie idzie prąd na obudowę (ja tak miałem- przebicie na wirniku)Problem z odpalaniem GOLF 3 1.8 AAM
Po wymianie automatu przy rozruszniku autko zaczeło odpalać normalnie  

czyli dobrze mówiłem że rozrusznik winny  ja akurat nie miałem takiego szczęścia przy naprawie
 ja akurat nie miałem takiego szczęścia przy naprawie

ja akurat nie miałem takiego szczęścia przy naprawie
 ja akurat nie miałem takiego szczęścia przy naprawieKto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości