Ładnie to wyszło

Moderator: G0 Karcio

.. motywuje do dalszego działania .. aczkolwiek wena jest a to najważniejsze .. przyjdzie gwint to opuszczamy niżej .. tylko się zastanawiam .. gdzie ja wtedy będę mógł jeździć
  .. motywuje do dalszego działania .. aczkolwiek wena jest a to najważniejsze .. przyjdzie gwint to opuszczamy niżej .. tylko się zastanawiam .. gdzie ja wtedy będę mógł jeździć  

gadasz jak baba teraz, od czego masz nogi? jesli nie dojedziesz do celu zawsze mozna isc z butaGolfinkatdi pisze:gdzie ja wtedy będę mógł jeździć

haha . ale tak serio pójdzie 2 cm w dół .. nie więcej ..więc myślę ze będzie optymalnie na nasze drogiJohnyWWL pisze:gadasz jak baba teraz, od czego masz nogi? jesli nie dojedziesz do celu zawsze mozna isc z buta

Jak go jeszcze obniżysz to nie wyjedziesz ze swojej miejscowościhaha . ale tak serio pójdzie 2 cm w dół .. nie więcej ..więc myślę ze będzie optymalnie na nasze drogi

No ori radyjko, też szukam podobnego do siebie

też posiadam do swojego ori alphe bez kaset z ramką która ustąpiła miejsca Sony...
 też posiadam do swojego ori alphe bez kaset z ramką która ustąpiła miejsca Sony...

Też miałem przez chwilę, tylko jest jeden minus jak dla mnie, kasety
  Też miałem przez chwilę, tylko jest jeden minus jak dla mnie, kasety  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości