Witam,
wiem ze temat ten jest doskonale znany

jednak probowalem juz wszystkiego i nie moge sobie dac z tym rady. Zaczne od tego co mam, w moim golfkiu 3 skrzynia z hertzem es250 do tego wzmacniacz blaupunkt gta4100, na przodzie fabryczne glosniczki zaislane z radyjka(drzwi wygluszone) wszystko ladnie gralo az w pewnym momencie zaczelo sie walsnie owe piszczenie, na postoju slychac przelaczanie plyty w subie itd. Kable mam ulozone ok, po lewej ida zasilajace, po prawej stronie autka sygnalowe, sterujacy idzie po lewej

do wzmacniacza plus idzie z aku a masa z nadwozia(probowalem z aku nie dziala). Radyjko zasilane z kostki probowalem bezposrednio z aku tez nie dziala, chincze tez sprawdzane tez nic nie pomoglo, juz nie mam pomyslow, wtyki tez sprawdzalem dociskalem, nic nie pomaga. Jak odlacze w ogole od radyjka chincze i sterujacy antene tez, i podglosze na maksa i zrobie pauze to slychcac w przednich glosnikach prace radyjka jak przelacza piosenki itd. Nie ma ktos pomyslow co to moze byc? jestem juz skazany na uzycie tego filterka przeciwzakloceniowego? Najdziwniejsze jest to ze wczesniej chodzilo wszystko ok.
Pozdrawiam
--
Lukasz