pochwal się tym co do domu zabrałeś...
Twoje auta miażdżą SYSTEM...

liczę za rok na majóvwce na kreskę. wiem że dostanę okrutne baty, ale jakże pouczające to będą 'smagnięcia'

i zabawa byla w sobote bylo bez deszczowo i wszystko co zaplanowane odbylo sie w ladnej pogodzie  i wszytsko bylo na wysokim poziomie
  i zabawa byla w sobote bylo bez deszczowo i wszystko co zaplanowane odbylo sie w ladnej pogodzie  i wszytsko bylo na wysokim poziomie
 boidudki, siedzieć, płakać i żałować że Was nie było
 boidudki, siedzieć, płakać i żałować że Was nie było  

mimo pogody i psikusa jaki mnie spotkal ( na szczescie na terenie zlotu a nie na trasie) mojovweczka udana ekipa z ktora imprezowem juz zapowiadala kolejne przybycia. Niestety zmylismy sie w sobote ale i tak dziekuje wszystkim ktorych poznalem z ktorymi rozmawialem pilem i nie pilem.
 mimo pogody i psikusa jaki mnie spotkal ( na szczescie na terenie zlotu a nie na trasie) mojovweczka udana ekipa z ktora imprezowem juz zapowiadala kolejne przybycia. Niestety zmylismy sie w sobote ale i tak dziekuje wszystkim ktorych poznalem z ktorymi rozmawialem pilem i nie pilem.
 Tylko szybko minęło..
 Tylko szybko minęło..  Szacuneczek
 Szacuneczek  Tą Audiczkę pewnie na całym lotnisku było słychać jak odpaliłeś, a Golf.. brak słów
 Tą Audiczkę pewnie na całym lotnisku było słychać jak odpaliłeś, a Golf.. brak słów   właśnie małe pytanko, co w tej Audicy takiego było że najpierw głośny a po krótkim czasie zrobił się cichutki "niepozorny" ??
  właśnie małe pytanko, co w tej Audicy takiego było że najpierw głośny a po krótkim czasie zrobił się cichutki "niepozorny" ??   

a Gdzie foty??
 a Gdzie foty??  ma ktoś bikini mycie mojego białego corra uwiecznione?
 ma ktoś bikini mycie mojego białego corra uwiecznione?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości