Audi A4 1.8T by kkkubek
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- daniocrack
- Forum Master 
- Kontakt:
Dlatego pytam jak to wyglada, ale z drugiej strony ten rozmiar jest dobry na dalsze modzenie w tym roku kolo bedzie mialo 7,5 , a za rok pewnie bedzie inne kolo szersze i oponek juz wtedy nie trzeba szukac nowych bo te ladnie sie naciagnalukas.g60 pisze:kkkubek, zeczywiscie hyba sie starzejesz 215/35 na 7.5??!!przecie jest jeszcze 205 :green_fuck:

Za duze sa 20 max 19 ale kola juz i tak sa wybrane na ten sezon i beda to 18lukas.g60 pisze:ja wiem kto ma bentley'e 9x20 jak cos_asmo_ pisze:jak cos to wiem kto ma kola od slr'a, oryginalne

Przemek dzieki za foty

Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 17:20 przez kkkubek, łącznie zmieniany 3 razy.

NORD-VAG.PL
						Wszystko napisze w odpowiednim czasie narazie nic nie zdradzam co bedzie jak i kiedytuner pisze:To jak możesz to zdradź tajemnice co to będziekkkubek pisze:ale kola juz i tak sa wybrane na ten sezon i beda to 18Air już robisz?

Jak juz bede mial felgi to dopiero dam foty

Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 17:53 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.

NORD-VAG.PL
						Wlasnie siedze i dumam na ktorej aukcji zrobic klik do kol na ten sezon   Jedne i drugie tak samo mi sie podobaja i mam dylemat
 Jedne i drugie tak samo mi sie podobaja i mam dylemat  Felgi maja dwa rozne style ale ktory bardziej mi odpowiada sam nie wiem
 Felgi maja dwa rozne style ale ktory bardziej mi odpowiada sam nie wiem   

Pierwsza propozycja RH PD RAD 8,5 i 10 w 18":

Druga propozycja 7,5 w 18":

Od razu zaznaczam ze opcja druga wychodzi o dziwo drozej hehe, a kola teoretycznie maja byc tylko na ten sezon i za rok zawita co innego.

Jedne i drugie tak samo mi sie podobaja i mam dylemat
 Jedne i drugie tak samo mi sie podobaja i mam dylemat  Felgi maja dwa rozne style ale ktory bardziej mi odpowiada sam nie wiem
 Felgi maja dwa rozne style ale ktory bardziej mi odpowiada sam nie wiem   
 Pierwsza propozycja RH PD RAD 8,5 i 10 w 18":

Druga propozycja 7,5 w 18":

Od razu zaznaczam ze opcja druga wychodzi o dziwo drozej hehe, a kola teoretycznie maja byc tylko na ten sezon i za rok zawita co innego.
					Ostatnio zmieniony wt sty 05, 2010 11:28 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.

NORD-VAG.PL
						- Rafalek114
- Forum Master 
- Kontakt:
- Rafalek114
- Forum Master 
- Kontakt: