Caddylackaozi pisze:co? sprzedaż caddylaka?zeton pisze: będzie co opijać

Moderator: G0 Karcio

zderzak jest na sztuke zrobiony bo spieszyłem sie żeby z garażu wyjechaćna zbierzność bo koleśna urlop wyjezdzal w weekend i dwa tygle bym stal unieruchomionydm414 pisze:mi sie bardzo podoba.. mam nadzieje ze niedługo obejrzę go na live. ale trochę szpecą śruby w przednim zderzaku, zderzak wygląda na lekko krzywy po stronie kierowcy, i przydały by sie te plastiki na końcach zderzaka.
jak sie wyrobie to może w sobotę wpadnie na obejrzenie i jakiegoś mini spota?
 zderzak sprobuje wyprostować jeszcze no i na srodku będzie wklejka czarna wiec srub nie bedzie widać... a co do boczków to nie mam i nie bede miał bo nie dam 200 zł za dwa gówniano wykonane kawałki plastiku w venomie czy gdzie tam to sprzedają
 zderzak sprobuje wyprostować jeszcze no i na srodku będzie wklejka czarna wiec srub nie bedzie widać... a co do boczków to nie mam i nie bede miał bo nie dam 200 zł za dwa gówniano wykonane kawałki plastiku w venomie czy gdzie tam to sprzedają 

Jak chcesz to Ci go sprzedam po vwmani
 nastepny dobry kawał
  nastepny dobry kawał  :green_fuck:  :green_fuck:  :green_fuck:  Niedzwiedz i sprzedaz Cadyyyyiego
  :green_fuck:  :green_fuck:  :green_fuck:  Niedzwiedz i sprzedaz Cadyyyyiego 

Wszyscy sie zdzwicie, bo ja naprawde najchetniej bym go sprzedał i kupił normalne auto bo mam dość już tego projektu - mimo że mi sie podoba to autko, ale niestety nie zarabiam aż tak dużo żeby kupić sobie normalne auto za kilkanaście tysiaków do śmigania na codzieńcienki500 pisze:buahahahhahahahahahahahahhahahahahahahha . .nastepny dobry kawał
:green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: Niedzwiedz i sprzedaz Cadyyyyiego
Przechodze to samo ze swoim srednio raz w tygodniu wiec dobrze wiem co masz na mysli i zgadzam sie z tobaGrizLLy pisze:Wszyscy sie zdzwicie, bo ja naprawde najchetniej bym go sprzedał i kupił normalne auto bo mam dość już tego projektu - mimo że mi sie podoba to autko, ale niestety nie zarabiam aż tak dużo żeby kupić sobie normalne auto za kilkanaście tysiaków do śmigania na codzieńcienki500 pisze:buahahahhahahahahahahahahhahahahahahahha . .nastepny dobry kawał
:green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: Niedzwiedz i sprzedaz Cadyyyyiego

To podaj cene i sie dogadamyGrizLLy pisze:Wszyscy sie zdzwicie, bo ja naprawde najchetniej bym go sprzedał i kupił normalne auto bo mam dość już tego projektu - mimo że mi sie podoba to autko, ale niestety nie zarabiam aż tak dużo żeby kupić sobie normalne auto za kilkanaście tysiaków do śmigania na codzień
 hehehehehehehe.Jakbym mial takie autko to juz chyba bym go nie sprzedal dlugo.
  hehehehehehehe.Jakbym mial takie autko to juz chyba bym go nie sprzedal dlugo. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 22 gości