Gwint skręciłem o kolejny centymetr i da się jeździć
 Gwint skręciłem o kolejny centymetr i da się jeździć   Smutne jest to, że blacharz ma nadal auto nie wypchnięte i nie mam gdzie pospawać nowych blach
  Smutne jest to, że blacharz ma nadal auto nie wypchnięte i nie mam gdzie pospawać nowych blach   

Moderator: G0 Karcio

Gwint skręciłem o kolejny centymetr i da się jeździć
 Gwint skręciłem o kolejny centymetr i da się jeździć   Smutne jest to, że blacharz ma nadal auto nie wypchnięte i nie mam gdzie pospawać nowych blach
  Smutne jest to, że blacharz ma nadal auto nie wypchnięte i nie mam gdzie pospawać nowych blach   

ja tam sie nie znam ale jaka ja mam pompe w swoim RP?TAZ pisze:Efekt na pompie 20mm trzeba jeździć w okularach do pływania bo gałki wyskakują
 ty zmieniales swoja pompe? tloczki wymieniales czy same gumki? pozdro
 ty zmieniales swoja pompe? tloczki wymieniales czy same gumki? pozdroJa tam mam VotexaQuatro7 pisze:vortex

Tą z prawej to Ci mogę dać za darmoTAZ pisze:Pompa została seryjna ale będzie 22mm w niedługim czasie. Dzisiaj przybyła do mnie konsola z miejscem na radyjko od Jedrkka, a ta druga to Gwiazdora. Wciąż się jednak waham, którą mu dać

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości