folia na szyby 35-45%
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
folia na szyby 35-45%
Poszukuje kogos kto przyciemial sobie szyby w autku folia 35-45% :p
jak to wyglada i czy jest wogole roznica poprosze o zdjecia
powiem tak jak opuszcze przednia szybe to widac ze jest ona oryginalnie przyciemniona i nie wiem czy folia 35% da cos wogole
jak to wyglada i czy jest wogole roznica poprosze o zdjecia
powiem tak jak opuszcze przednia szybe to widac ze jest ona oryginalnie przyciemniona i nie wiem czy folia 35% da cos wogole
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
-
- Użytkownik
- Kontakt:
keermit, mozesz mi powiedziec jaka to folia firma kupowales z allegro ?
Pytanie do moderatora dlaczego nie ma funkcji Pomogl ?
Pytanie do moderatora dlaczego nie ma funkcji Pomogl ?
Ostatnio zmieniony pn cze 21, 2010 19:08 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ok ok bede wdzieczny... ja chce kupic taka http://www.allegro.pl/item1073770978_fo ... f_vat.html
nie ma producenta podanego. Ale ta co pokazales powinna byc ok Chyba, ze ta Twoja ma jakis fioletowy odcien, bo tak troche podlatuje, to moze byc roznie.
Ostatnio zmieniony wt cze 22, 2010 16:21 przez keermit, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
z allegroD1_PITER pisze:skąd to wziąłeś?
Tylne mam zrobione profesionalnie przez firme jezdze z tym 5lat i nic sie nie dzieje przod chcialem sam delikatnie zrobic ale juz sam nie wiem moze zostawie to tak jak jest zeby nie miec problemu
[ Dodano: 23 Cze 2010 22:58 ]
masz z allegro ? jak tak mozesz pokazac firme foliD1_PITER pisze:Ja mam 30% u siebie na wszystkich szybach.
K@mil_mk3, dla mnie sam tył wygląda słabo więc rób rób. 30% wygląda jak w miare seryjna szyba. Jeżeli chodzi o ciemnienie przednich tanią folią to powinno Ci się udać bo one nie są mocno wygięte. Ja mam folie z allegro dokładnie z tej aukcji: http://allegro.pl/item1027559291_folia_ ... lorow.html Ale wszystkie tanie to chyba jedno i to samo. Nazywa się jasno jasno czarna (light light black).